operaatio äiti - Banneri

Viikon ostot 43/2017

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Pipolaatikon vallankumous iski ja moni neidin päähine vaihtui toisenlaiseen tällä viikolla. Gugguun mohair-pipo on ihan unelmapehmeä ja lämmin. Muut on puuvillaa eikä ihan ulkoilussa talvella mene, mutta automatkoilla kyllä.

Blaalta tuli meille pieni paketti. Aivan ihania uutuuksia. Frillapaidat on olleet jotenkin tämän kauden suosiossa ja täytyy myöntää, että itsekin niitä puen mielellään neidin päälle. Housuhame on hauska muisto jostain oman lapsuuden muodista!

Ostin kaverilta myös maailman kauneimman lämpöpussin. Elodie Details tekee tosi hyviä pusseja, mutta arvatkaa vain kuka ei sietänyt pussia ollenkaan. Viime talvesta on niin kauan jo aikaa eli tämä vaatinee totuttelua vielä.

Vanhemmille lapsille ei tullut näiden lisäksi muuta. Neiti sai itselleen yhden jumppiksen, joita käytetään mielellään autoillessa ja tuon Mini Rodinin hameen, joka pääsee päälle itsenäisyyspäivänä. Pojalle ostin käytetyn Vimman paidan, koska sen merkin paidat on olleet meidän yhteisiä lemppareita aina!

Vauvan yökkäri-varasto päivittyi. Niitä oli melko hajanaisesti eri kokoja, joten täydensin puuttuvat ostamalla nettikirppareilta. Olen varmaan kaikki vauvan vaatteet ostanut käytettynä.

Mekkoja. Bodyja. Asusteita. Kaikkea. Tällä viikolla haalin muistaakseni suurimman osan vaatteista ja postiluukku kolisi ahkerasti. Nuo Rodinin puput on ihan suosikkeja!

Lopuksi tulee vielä satunnaiset ostokset. Gugguun minijumppis, puuvillainen ihanuus haalari ja vauvan nimeen sopiva huppari. Niin.. nimihän on jo päätetty, mutta sen aika ei ole vielä paljastua.

Vähän meinaa välillä unohtua tämä postaussarja.. Yritän kyllä ihmisten toiveista tätä jatkaa.

 

 

 

Kommentit

10 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Vaihtoehtoja on monia 😛 Saatte vielä jännittää ja arvailla.

Avatar

Ihana hymyilevä Elsa <3 Ja mitä herkkuja noi vaatteet! Tulee ihan kauhea vauvakuume kun näkee noita suloisia pikkuvaatteita 🙂

Anette - Operaatio Äiti.

Joo niistä tulee… 🙂

Avatar

Hän on Anna tietenkin 🙂

Anette - Operaatio Äiti.

No se ei ole missään nimessä 😀 Liian frozeniks menis.

Avatar

Ajattelin jo ennen kuin tiesin, että nimi alkaa A:lla, että se vois olla Aava. Sopis musta hyvin Topin ja Elsan lisäks 🙂

Anette - Operaatio Äiti.

Tuntuu, ettei yhtään malta oottaa helmikuuhun, että pääsee paljastaa 😀

Avatar

Ihania vaatteita oot löytänyt 🙂 mukava, omanlainen tyyli teillä!

Minä veikkaan että vauvan nimeksi tulee Alma ?

Anette - Operaatio Äiti.

Jännää pitää tällä kertaa nimi salassa 😀 On tullut jo lukuisia arvauksia lähipiiristäki! En kyllä tiiä miten maltan helmikuuhun asti. Voi olla, että en. 😛

Avatar

Alisa! Sopisi tosi hyvin siskon nimeen! Ihania vaatteita <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä