operaatio äiti - Banneri

Tässä postaussarjassa esitellään viikon mittaan saapuneita posteja, kirpparilta tehtyjä löytöjä ja kaupasta uutena ostettuja vaatteita. Postaussarjan idea on toimia inspiraationa, vinkkinä ja verhon raottajana meidän lasten arkityyliin. Joskus blogissa tulee kirjoitettua vaatteista liikaa markkinallisessa mielessä, joten tämän postauksen on tarkoitus olla arkinen. Sovituskuvat vaihtelevat hyvistä järkkärikuvista ihan arjen keskeltä otettuihin tärähtäneisiinkin otoksiin. Saa kysyä!

Meille tuli Story of Roolta pieni paketti. Siellä oli vauvalle suloinen body, neidille legginsit ja myös äitille jotakin! Olen ihan rakastunut omiini ja hengaan niissä kotona koko ajan, koska materiaali on joustava ja miellyttävä. Neidin omat olivat myös todella hyvät, koska ne istuvat kapeisiinkin jalkoihin eikä valu!

Vauvalle kotiutui lisää jumppiksia 50-62 koossa. Muistan aikanaan, kun isoveljellä jo oli kunnon kokoelma noita maailman helpoimpia vaatekappaleita. Oma suosikki on tuo Vimma!

Kirpparikierroksella löytyi harvinaiset Luton-housut Rodinilta pojalle talveen. Noita on kätevä pitää kävelyreissulla esimerkiksi tikki-picon kanssa. Kaulurin ostin Pikku Otuksesta vaatteiden yöstä alella, mutta poika ei sitä ole kyllä suostunut käyttämään kertaakaan. Kuulemma kutittaa. Neidille bongasin Vekarakirppikseltä villahousut, joita joskus pidetään ihan rattaissa, kun kävellään kaupalle. Ne on mukavan lämpimät!

Parit kirpparijutut hain myös noutoina tästä läheltä. Addut oli E:lle, vaikka housut ei pysynyt päällä ja ne myin lopulta pois.

Vauvalle bongailen aina välillä jotakin lipastoon. Kaikki ompelijoiden tekemät jutut on ihania, kuten tuo Vimman minimekko!

Havahduin myös siihen asiaan, että olen haalinut yökkäreitä, joissa on umpinaiset terät. Isosiskolle ne ei aikanaan mennyt ollenkaan pitkien jalkojen takia, joten nyt olen yrittänyt noita avonaisiakin etsiä kiireellä käytettynä.

Joskus vähän mallailen vaatteita yhteen, jotta hahmottuu se kokonaisuus. Kukaan ei halua isoa läjää vaatteita, jotka ei istu toisiinsa. Tarkoitus ei kuitenkaan ole ostaa överisti mitä sattuu yli tarpeiden, vaan tarpeeksi vaatetta, joka miellyttää silmää käytössäkin. Sellaista about järkevää ostamista.

Sääli, että vauvanvaatteista ei vielä ole sovituskuvia..

Kommentit (8)

Ihana tuo Vimman jumppis! Mistä ostit?

Oletteko hommanneet uudet vaunut tulevalle vauvalle? Voisit tehdä postausta mitkä teillä on/ hankitte! Ihania vaatteita! Kivat noi sun legginssit.

Joo 🙂 Bugaboo Donkeyt tuli lapsille. En oo vielä kirjottanu, koska kokemus niistä on niin pieni vielä 🙂

Oi miten söpö vauvamasu siellä<3 Esikoisen vauva-aikana mulla oli just tuo, että kauhee läjä vaatteita jotka ei sovi toisiinsa. Ei niin kauheen kätevää :p

Haha joo, oon yrittäny mätsää hankinnat nyt hyvin 😀

Käytettynä 🙂

Live- vai nettikirpparilta? Tahtoisin kevätvauvalle samanlaisen, mutten oo löytänyt. ?

Netti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X