operaatio äiti - Banneri

Käytiin sunnuntaina ensimmäistä kertaa ikinä kuvaajalla kuvauttamassa lapsi. Sain jokin aika sitten kysymyksen instagramiin, että olisinko kiinnostunut ”lainaamaan” meidän minileidiä malliksi kuviin. Tarkoitus oli ottaa ihan newborn-kuvia. Huomasin viestin vähän myöhässä, mutta onneksi meidän uninen tapaus soveltui kuviin vielä näin kolmenkin viikon iässä.

Kuvat otti Tea J. Photography ja hänen studionsa sijaitsee Nummelassa. Meillä oli oikein mukava parituntinen siellä ja neiti nukkui hienosti kuvissa, vaikka välillä kiemurtelikin vähän. Kapaloita sai asetella uudelleen useammin. Sain muutaman kuvan itselleni jo nyt ja ihan pakko hehkuttaa niiden kauneutta! En olisi koskaan uskonut, että juuri mun lapsesta voisi saada näin suloisia kuvia.

Jotenkin harmittaa, etten herännyt tällaiseen kuvamahdollisuuteen jo aiemmin. Olisi ihan mahtavaa ripustaa kotiin vastaavat kuvat jokaisesta lapsesta. Kuvissa näkyy se vastasyntyneen vauvan luonnollinen ja puhdas kauneus. Ei tarvita niitä merkkipöksyjä tai mätsääviä vaatteita, vaan ainostaan itse vauva.

Kannattaa harkita omasta vauvasta vastaavaa kuvausta. Kyllä voin sanoa, että olisi muuten jäänyt harmittamaan, jos ei olisi tätä kokenut! Ihanat kuvat jäi muistoksi tästä minivauvasta, joka kuitenkin saattaa olla viimeinen laatuaan.

Huom. Pakko vielä mainita, että tämä postaus ei ole mikään kaupallinen yhteistyö, vaan ihan ainoastaan vahva suositus!

Kommentit (6)

meillä myös tämmöiset kuvat otettuina esikoisesta. myös tulevasta vauvasta tulemma ottamaan.
samalla on ihana ottaa myös perhekuvat, tosi harvoin kun tulee otettua kuvia koko perheestä. 🙂
meillä nuo vastasyntyneen kuvat otettiin viikon ikäisenä ja pystyin hyödyntämään niitä sekä ristiäiskutsuissa että kiitos-korteissa 🙂

Niin suloiset kuvat ja ihanasti sanottu tuo, että tarvitaan vain itse vauva, ei mitään muuta. <3

Joo ihania muistoja nää kyl on ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X