operaatio äiti - Banneri

Tiedättekö, kun tulee se hetki, että lapsi venähtää lyhyessä ajassa paljon? Mä tiedän! Se on juuri tapahtunut meidän keskimmäisen kohdalla. Pienestä hömpästä vauvasta on vuodessa kasvanut kovan luokan taapero. Ero on hurja!

Vielä vuosi sitten tuo neiti ei esimerkiksi kävellyt, puhunut tai osannut käyttää lusikkaa. Vuosi sitten talvi oli pääosin ihan typerä ja nyt lumi vetää puoleensa innokasta tutkijaa. Vuodessa vauvanpyöreys on kadonnut kasvoista ja mukaan on tullut lisää sitä omaa persoonaa.

En voi kuvitella, että ihan hetki sitten mulla oli sellainen pieni tytön tylleröinen ja nyt hän on jo niin itsenäinen. Leikkii pitkiä pätkiä yksin, rakentaa palikoista ja istuu tuntitolkulla maalaamassa vesiväreillä. Toki meillä on ne hurjat haasteet arjessa, mutta ne haasteetkin on muuttaneet muotoaan tässä matkan varrella.

Miksi lapset kasvaa niin nopeasti? Miksi ne on yhtäkkiä tyyppejä, jotka puhuu hirveästi, käyttää taitavasti haarukkaa ja opettelee itse riisumista? Miksi vauva-aika ei ole pidempi ja miksi uhma koettelee niin kovasti perheen arkea? Siinä on paljon kysymyksiä pohdittavaksi.

Näissä kuvissa huomaa kyllä eron selkeästi. Osa kuvista on vuosi sitten ja ruusuhaalari-kuvat tänään. Pienestä isoksi vuodessa. Hurjaa!

Kommentit (8)

Hei, voisitko kertoa, että minkä kokoinen gugguun pipo teillä on tänä keväänä käytössä? Hyvin näyttää pipo istuvan ainakin tuossa ruusuhaalari kuvassa. Tilasin meinaan lapselleni nauhallisen pipon koka xxl ja se on valtava. Nyt satuin löytämään l- koon, mutta luulen sen olevan pieni.

Tuo ruusuhaalari on ihana♡ onko teillä mikä koko? Olisikohan 95 senttiselle 104 vai 98 parempi.. entä onko tuossa gugguun pipossa nauhoja? Tilasin juuri tytölleni kaksi nauhatonta mallia, mutta kävin miettimään olisiko nauhallinen kuitenkin ollut parempi.

E:llä on koko 86 ja 2kk sitten oli neuvolassa 88cm pitkä. Mut meidän neidillä niskahaara on sen verran lyhyt. Haalarissa on pitkät lahkeet. Nauhaton joskus valuu ja suojaa vähemmän. Pitkään käytin nauhallista ja nykyään 5v lapsella nauhatonta.

Mistä tuo ihana ruusuhaalari?

Name it 🙂

Luojan kiitos vauva-aika ei ole pidempi, eihän niitä lapsia tekis muuten kukaan 😀 Mutta joo, nyt kun oma tyttö on 6v. tuntuu kyllä että voisi se aika tähän hetkeksi pysähtyä 🙂

Nojoo totta 😀

M. PY on 48cm 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X