operaatio äiti - Banneri

*Pipot ja huivit saatu blogin kautta Metsolalta. 

Kevät on tulossa ja siltä näyttää sääkin. Tänään lumi litisi sekä lätisi ympärillä, kun mittari näytti taas +1 ulkona. Vielä päälle viikko sitten oli kunnon kirpsakat pakkaset, mutta nyt niistä ei ole tietoakaan. Pikkuhiljaa sitä väkisin alkaa miettimään kevättä ja sen vaatetusta. Nollan puolella ollaan pukeuduttu jo villaan sekä välikauteen, koska isomman neidin mielestä toppahaalari on ihan ylitsepääsemätön kammotus.

Kevään vaatteita on alkanutkin ilmestyä eri merkeiltä ja huomenna esimerkiksi tulee Metsolan ihanat pipot sekä huivit. Malleja ja värejä tulee monenlaisia. Meillä oli viime vuonna Metsolat isommilla lapsilla ja olin tyytyväinen koko ajan, koska pipo pysyi hyvin kuosissaan. Nyt saatiin postissa pojalle tuo basic malli harmaana ja vauvalle nauhallinen myssy kahdella tupsulla sekä huivit kummallekin. Isolle neidille tilaan huomenna ihanan uuden mallin, jossa on iso karvatupsu päällä.

Harmaa pipo on kokoa 6-8 ja pojan pää on 53-54cm. Vaaleanpunainen on kokoa 0-2kk ja vauvan pää taas oli viikko sitten 37,5cm. Huivit on kokoa one size. 

Puuvilla on luonnollinen ja hyvä materiaali välikauteen. Se ei hiosta, se lämmittää ja se on toisaalta sopivan viileäkin. Ostan lapsille aina pipot ja huivit sillä ajatuksella, että ne ei sisällä tekokuituja. Oikea ulkopukeutuminen on tosi tärkeä asia lapsen viihtyvyyden kannalta. Muistan oman lapsuuden, jossa haalari kastui heti läpi ja sormet jäätyi nopeasti.

Jotenkin ihanaa, kun näitä kevätvaatteita taas tulee myyntiin. Se kertoo siitä, että mennään kovaa vauhtia kesääkin kohti, jota odotan jo suurella sydämellä. Kevään ensimmäiset auringonsäteet, lämmin tuuli ja uuden vihreän tuoksu on niitä asioita, joista voi aidosti olla onnellinen. Toivottavasti tänä vuonna ei sada lunta kesäkuuhun asti..

Kommentit (8)

Hui, toi eka vauva kuva oli aika paha?kuvassa näytti kuin vauva olis ollut ilmassa? Poikasi kuva oli todella hyvä??Ja hän kyllä osaa poseerata kameralle??

Hei! Kysyisin ja ehdottaisin samalla postausaihetta: Miten olet palautunut kolmannesta sektiosta? Itseäni kiinnostaa kovin koska sain esikoiseni 2kk sitten kiireisellä sektiolla ja vatsalihakset ovat luonnollisesti vielä käyttökiellossa. Mietin myös jo tulevaisuutta eli jos saan lisää lapsia ja päädytään sektioon tehdäänkö uudet sektiohaavat vanhan viereen vai leikataanko ne samasta kohtaa/vanhan arven päältä? Palautuuko vatsalihakset ”normikuntoon” ja onko vatsa pahimmillaan täynnä sekä raskausarpia että sektioarpia? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

Joo 🙂 Koitan kirjottaa tästä!

Sulan noiden murujen söpöyteen!

Voi miten suloinen teidän pikku neiti on<3 Ihanat pipot ja huivit, mä odotan meidän omia Gugguulta!

♡ Kiitos!

Joo hänet on nostettu käsillä ilmaan, mutta tukevasti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X