Operaatio Äiti - Hero Header

Se eka hymy!

Hän on noin 2 kuukautta vanha. Korjatulta iältään kuukauden. Tänään hän sitten hymyili ensimmäisen kerran. Hymy oli heti valloittavan persoonallinen. Pienen vauvan hymy on aina niin hullunkurinen, hassu ja syntyy puhtaasta ilosta! Sitä hetkeä odottaa ihan hirveästi, että tuo suppusuu oppii ilmaisemaan onnen tunteita. Sydän oikein pakahtuu, kun ensimmäinen kerta vihdoin tulee vastaan. En taaskaan muistanut kuinka lämmin olo sisälle voikaan tulla.

Hän on jo niin iso. Hän on silti niin pieni vielä. Ihana saada kulkea tätä vauvan matkaa jo kolmatta kertaa elämässä. Nähdä uusia tunteita, taitoja ja ihmispersoonan kehittymistä.

Milloin ja missä tilanteessa teillä hymyiltiin?

Kommentit

4 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

En osta osarilla vaatteita. Ostan vaatteet aina niin, että on rahaa tilillä. Mulla on vaatteille oma tili. Mun blogitulo menee sinne. Kierrätän sitä systeemiä niin, että jos ostan.. myyn turhaa pois. Oikeastaan suurin osa on kirpparilta käytettynä. Dropeista joskus saan vaatetta tai aleja tai sit vaan ostan sen mitä tarvitaan enkä kaikkea. Jos ei olis varaa ostaa suoraan, en ostelis. Oon mä joskus laskulla ottanut helpottaakseen palautusta, mutta ei osarilla.

Avatar

Ihana hymy! 🙂 Käytetäänkö 36 viikolla syntyneestä tosiaan korjattua ikää? Kysyn siksi, kun oma tyttäreni syntyi rv 35+4 (nyt jo reipas ekaluokkalainen) enkä muista, että hänestä olisi koskaan käytetty korjattua ikää.

Anette - Operaatio Äiti.

Joo tuli vähän yllätyksenä mullekin. Tosin edellisestä käytettiin kans, ku synty 35+2. Neuvolassa seurataan siis noilla käyrillä 🙂

Avatar

Oon miettiny kun sun mies opiskelee ja sä oot kotona vauvan kanssa, että miten teillä on varaa ostaa niin paljon kalliita vaatteita? Maksatko kaiken aina suoraan vai otatko osamaksulla? IG:ssä sanoit kuitenkin että saatte asumistukea, joten tulot ei kuitenkaan päätä huimaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä