operaatio äiti - Banneri

Hän on noin 2 kuukautta vanha. Korjatulta iältään kuukauden. Tänään hän sitten hymyili ensimmäisen kerran. Hymy oli heti valloittavan persoonallinen. Pienen vauvan hymy on aina niin hullunkurinen, hassu ja syntyy puhtaasta ilosta! Sitä hetkeä odottaa ihan hirveästi, että tuo suppusuu oppii ilmaisemaan onnen tunteita. Sydän oikein pakahtuu, kun ensimmäinen kerta vihdoin tulee vastaan. En taaskaan muistanut kuinka lämmin olo sisälle voikaan tulla.

Hän on jo niin iso. Hän on silti niin pieni vielä. Ihana saada kulkea tätä vauvan matkaa jo kolmatta kertaa elämässä. Nähdä uusia tunteita, taitoja ja ihmispersoonan kehittymistä.

Milloin ja missä tilanteessa teillä hymyiltiin?

Kommentit (4)

Oon miettiny kun sun mies opiskelee ja sä oot kotona vauvan kanssa, että miten teillä on varaa ostaa niin paljon kalliita vaatteita? Maksatko kaiken aina suoraan vai otatko osamaksulla? IG:ssä sanoit kuitenkin että saatte asumistukea, joten tulot ei kuitenkaan päätä huimaa.

Ihana hymy! 🙂 Käytetäänkö 36 viikolla syntyneestä tosiaan korjattua ikää? Kysyn siksi, kun oma tyttäreni syntyi rv 35+4 (nyt jo reipas ekaluokkalainen) enkä muista, että hänestä olisi koskaan käytetty korjattua ikää.

Joo tuli vähän yllätyksenä mullekin. Tosin edellisestä käytettiin kans, ku synty 35+2. Neuvolassa seurataan siis noilla käyrillä 🙂

En osta osarilla vaatteita. Ostan vaatteet aina niin, että on rahaa tilillä. Mulla on vaatteille oma tili. Mun blogitulo menee sinne. Kierrätän sitä systeemiä niin, että jos ostan.. myyn turhaa pois. Oikeastaan suurin osa on kirpparilta käytettynä. Dropeista joskus saan vaatetta tai aleja tai sit vaan ostan sen mitä tarvitaan enkä kaikkea. Jos ei olis varaa ostaa suoraan, en ostelis. Oon mä joskus laskulla ottanut helpottaakseen palautusta, mutta ei osarilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X