operaatio äiti - Banneri

Meillä on ollut joka vuosi nyt Gugguun ulkovaatteita käytössä. Käyttökokemus on ollut miellyttävä ja lapsetkin tykänneet. Pehmeys ja liikkuvuus on hyvä. Vaaleita sävyjä on ollut hankalahko pitää puhtaana, mutta vesi taas ei ole päässyt läpi helposti. Itse arvostan näissä notkeutta, kauniita sävyjä ja yksinkertaisuutta. Sen lisäksi tykkään Gugguun arvoista sekä kotimaisuudesta.

Pienemmällä lapsella takki on ehkä joskus epäkätevä ja enemmän somiste. Kauppatakki saattaa olla monelle tuttu termi? Meidän neiti alkaa vihdoin olemaan siinä iässä, että takki sopii hyvin ihan ulkoiluunkin, vaikka meillä on haalarikin keväälle. Toki tässä on kyse mieltymyksistä myös. Siinä missä 5-vuotias haluaa mielummin haalarin, saattaa takkisetti olla helpompi pukea parivuotiaalle uhmaikäiselle. Näkisittepä meidän haalariin sujahtamis talkoot pahimpina päivinä!

Gugguun ulkovaatteet oli tilattavissa ainoastaan netistä, joten tilasin kahta väriä. Suosin nykyään livenä ostamista, ettei tarvitse huteja ottaa. Livenä light lila vei kyllä sydämen ja nettikaupasta loppuunmyydyn pink cloudin laitan myyntiin. Rakastan usein vaaleanpunaisia sävyjä, mutta nyt lila on alkanut myös kiinnostamaan.

Tämä postaus ei nyt ollut mikään yhteistyö, vaan halusin pitkästä aikaa kirjoittaa ihan puhtaan vaatepostauksen sovituskuvien kera. Tilasiko joku muu Gugguun ulkovaatteita?

Kommentit (8)

Meille ei ainakaan vielä näitä tullut. Sävyt ja malli on kyllä ihana. Omat lempparit oli sea blue ja violet. Tosi suloiselta näyttää noi molemmat värit Elsan päällä!

Hei! Minkä kokoinen tyttäresi takki on? Minulla on noin 92 cm siro poika ja mietin kuinka reilua mitoitusta takki on.

92! 86 olis varmaan kans ollu hyvä 🙂

Tilasin pojallemme mustan, juurikin näooäryyden vuoksi:) joo tylsä valinta, mutta käytännöllinen. Nyt tosin jännittää, onkohan ihan törkeen iso.. 2v4kk ja ostin 104cm
Terveisin Mari Salonen

Musta on ihana! On nää kyl vähän reilui.

Tilasin pink cloudia haalari ja takki. Lilakin on kaunis sävy mutta itse tykkään pinkistä.?

Mä halusin vaihtelua 🙂

Kiitti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X