operaatio äiti - Banneri

* Postauksen vaatteet saatu

Törmäsin juuri ennen lapsimessuja uuteen lastenvaatemerkkiin. Kyseinen merkki on Luppaset ja se on KaroLuo:n ja Siluettiverstaan yhteinen mallisto. Heillä on ihana piste messuilla Siluettiverstaan ohessa, jossa kävin eilen vierailemassa ja jutustelemassa.

Vaatteiden pääteemana on nalle, pupu ja nahkatyyppinen koristelu. Mitähän tästä voi syntyä? Jotakin nerokasta! Nimittäin ihan tavalliset mustat legginsit saa heti näyttävyyttä, kun alas on lisätty mahtava yksityiskohta. Joskus itsekin mietin, että miksi meidän lipasto on täynnä tylsiä mustia legginsejä, mutta nyt asia onneksi muuttuu.

Mallistoon kuuluu paljon muutakin. On pipoja korvilla, yksinkertaisen kauniita paitoja kivalla mallilla ja hameita esimerkiksi. Meille housujen lisäksi tuli neidille paita ja pipo kokeiluun. Housuista kuvissa näkyy koko 62/68, paidasta 74/80 ja piposta S. Neidin mitat on noin 60cm ja py 40cm.

Materiaali on pehmeä ja joustaa hyvin. Housuissa on kiristysmahdollisuus sisäresorissa. Malli on kivan istuva vaatteissa ja tykkään etenkin pipon leikkauksesta. Paita nyt on vähän isohko, kun pienempää ei ollut, mutta menee kyllä jo nyt kivasti oversizena. Esimerkiksi pipon materiaali on 95% CO, 5% EL ja 40% PE ja 60% PU. Vaatteet ommellaan Suomessa, joka on ehdottomasti tosi upea juttu!

Jos olet messuilla tai sinne vielä menossa, suosittelen ehdottomasti menemään Luppasten pisteelle ihastumaan. T-paita maksaa 35e, Pipo 25e ja housut 39e.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X