operaatio äiti - Banneri

Puoli vuotta sitten sinä synnyit. Tulit maailmaan vähän aikaisemmin raskausviikolla 36 ja kaikki meni alusta asti hyvin. Tämä kuusi kuukautta on mennyt rennosti sinuun tutustuen. Joskus arki on hektistä monen lapsen takia, mutta ainakin sinä tunnut sopeutuneen hyvin tänne kodin vilskeeseen. Olet unelias ja nukut vieläkin joskus 20h vuorokaudesta. Olet myös pitkäjänteinen ja jaksat odotella vuoroasi todella maltillisesti. Olen huomannut myös tarkkaavaisuutesi. Et katso vain ihmisten kasvoja, vaan seuraat tarkkaan myös eleitä. Kiire sinulla ei ole mihinkään ja mahallaan et halua olla lainkaan. Päivät menee usein sylissä tai selällään maassa, mutta liikkumiseen et näytä elettäkään. Käsiesi näppäryys on hämmästyttävä ja saat kiskottua aina kaiken alas äidin ruokalautasta myöten. Osaat tarttua esineisiin ja vaihtaa niitä hienosti kädestä käteen. Hymyilet jatkuvasti ja suuttuessasi itket hyvin hiljaista itkua. Tämä aika on mennyt imetyksen parissa ja kohta aletaan syömään muutakin ruokaa pikkuhiljaa. Käytät edelleen joitain samoja vaatteita kuin alussa. Olet meidän perheen kolmas ja kaikinpuolin I-H-A-N-A. ?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X