Operaatio Äiti - Hero Header

Edulliset polvisukat syksyyn

Syksyiset illat, viileä tuuli. Aamu, joilloin tekee mieli laittaa lämpimät sukat jalkaan. Ihana kuuma kahvi ja kynttilöiden tuike.

En ennen osannut välittää syksystä. Vihasin sitä. Nyt näen siinä jotain kaunista. Maailma käy nukkumaan herätäkseen taas uudelleen keväällä. Näen siinä hetken värit, ilman raikkauden ja haistan erilaisen tuoksun ilmassa. Syksy voikin olla ihan kiva. Olen oppinut nauttimaan kynttilöistä, pitkistä polviin ulottuvista sukista ja glögistä. Sitähän voi juoda jo nyt, eikö?

Parasta oli, kun yksi päivä oikaisin sateelta suojaan Lidl:iin ja pyörin siellä hetken aikaa. Tein hyllystä edullisen sukkalöydön. Nämä pitkät polveen ulottuvat sukat ovat ihan tätä syksyä. Ne näyttää kivalta, tuntuu mahtavalta ja maksoi pari euroa. Sukat on pääosin puuvillaa. Kannattaa siis poiketa kurkkaamaan ja rakastumaan.

Hain itselleni vielä neljä varaparia lisää. Mitä sun syksyyn kuuluu?

 

Kommentit

2 kommenttia
Anette - Operaatio Äiti.

Mä säilytän ne vielä, jos mennään uudelleen tässä 6kk sisään reissuun. :/

Avatar

Kiitos ihanista matkatunnelmista!
Me ollaan lähdössä reissuun viikon päästä ja meillä on samanikäinen pikkuneiti. Et halaisi myydä uv-asua ja uimahattua? 😁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä