Operaatio Äiti - Hero Header

Ensimmäinen vlogi youtubessa

Olen ajatellut, että teen jatkossa välillä vlogeja. Vlogi on siis kuin tekisit blogia, mutta teet sen videomuodossa eli höpöttelet kameralle. Tämän paremmin en osaa ajatusta selittää, mutta katsomalla näet!

En aio vähentää tämän takia mitään blogin puolella enkä myöskään instassa. En missään nimessä! Instagramissa esimerkiksi päivitän ahkerasti instastorya, jossa jaan pätkiä meidän arjesta, ruokavinkkejä ja hetken ajatuksia. Tästä vloggauksesta tulee ennemmin lisämauste, joka tavoittaa sellaiset katsojat, joita aihe sattuu kiinnostamaan. En edes tiedä tykätäänkö vloggaamisesta vai ei, mutta tykkään kyllä itse hirveästi kokeilla uutta täällä somen puolella!

Tein ensimmäisen vlogin helposta aiheesta eli meidän matkasta Rodokselle. Video sisältää höpötyksen lisäksi vinkkejä ja videomatskua reissusta. Peukuttakaa ylös tai alas, kommentoikaa ja jättäkää ajatuksia kommenttikenttään! Jos vlogi ideana vaikuttaa kivalta, laittakaahan kanava seurantaan!

Operaatio Äiti VLOGI #1 : Lomamatka Rodokselle

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä