operaatio äiti - Banneri

 

* kaupallinen yhteistyö / puputuoli Ek for Kids

Olen syksyn aikana laittanut lasten huoneita kuntoon. Esikoisen huone muuttui ison pojan huoneeksi ja tyttöjen huone on hiljalleen rakentunut vaaleanpunaiseksi hattaraksi. Tyttöjen huoneen teema on vaaleanpunaisen lisäksi etenkin puput.

Olen hankkinut huoneeseen asioita pikkuhiljaa enkä kertarykäyksellä. Ajattelen, että hitaasti harkiten löytää todennäköisemmin juuri ne täydelliset jutut eikä joudu jatkuvasti vaihtelemaan tai ostamaan uutta. Olen aina ollut kova pohtimaan hankintoja ja päätöksen tekeminen on usein hidasta. Tämä johtuu siitä, että olen esimerkiksi pikkutarkka ja tuotteissa joku pienikin asia voi häiritä.

Jo muutama muutto sitten hajamielinen mieheni hukutti vanhan ja rakkaan puujakkaran, jolla ei ollut rahallista arvoa, mutta tunnearvoa kyllä. Siitä asti olen etsinyt lastenhuoneeseen puista jakkaraa sen tilalle. Rakastan sisustuksessa ihan sitä puun omaa väriä myös, koska puu on kaunis ihan sellaisenaan hiottuna. Koska meillä on huoneessa paljon vaaleanpunaista ja pieniä yksityiskohtia puputeemaisena, heräsi ajatus puisesta vaaleanpunaisesta pupujakkarasta. Näin meille saapui Emilia Åmanin suunnittelema Rabbit-tuoli.

Tuoli on valmistettu koivusta ja sen on suunnitellut taitava Emilia. Arvostan kovasti kotimaisia suunnittelijoita ja kauniita yksityiskohtia.

Jokapaikan tuoli

Pienestä lastentuolista on monenlaista hyötyä huoneessa. Sen päällä tulee seistyä, istuttua ja leikittyä. Se näyttää kivalta kuvissa ja tuo huoneeseen persoonallisen ilmeen. Joskus tuoli on toiminut istuinpaikkana, kun luen iltasatua ja joskus se on ollut yöpöytänä sängyn vieressä, koska neiti haluaa iltaisin välillä lukea ja sen jälkeen laskea kirjat johonkin kätevästi. Kuten alussa sanoin, että olen ikävöinyt meidän edellistä jokapaikan jakkaraa, mutta nyt ei tarvitse enää ikävöidä. Parasta tässä on se, että tämä jakkara on samalla niin suloinen.

Tuoli tuli valmiiksi kasattuna eli ei mitään vaikeita ohjeita ja hikikarpaloita. Se saapui kätevässä pahvilaatikossa, joka on mahdollista rakentaa pahviseksi nukkekodiksi. Tämä on mielestäni ihana idea, koska täten pakkausmateriaalikin pääsee hyötykäyttöön tai sitten vastaavasti se on helppo kierrättää.

Kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan sisältö, koska siellä on huikea määrä tarjolla ihania asioita! Tämän puputuolin löydät esimerkiksi neljässä eri värissä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X