operaatio äiti - Banneri

* kaupallinen yhteistyö / takki / NuttuLux

 

Vilukissa. Se olen minä. Talvella ja kesällä – aina. Paleleminen tekee ulkoilusta lasten kanssa usein epämieluisaa. Asutaan tosiaan meren ympäröimässä saaressa, joka saa palelemaan luihin sekä ytimiin asti. Se on se tuuli.

Miten pysyä lämpimänä leikkipuistossa?

Vanhemman tehtävä on huolehtia lapsista ja kyllä se ulkoilu on yksi tärkeä osa lasten arkea. Itselläni on hieman haasteita tämän asian suhteen, koska jotenkin tunnen oloni epämieluisaksi seisoessani hiekkalaatikon reunalla. Palelen lähes aina. Osallistuminen leikkeihin ei myöskään tunnu auttavan ja tosi helposti jätän vain menemättä ulos. Tottakai ulkoillaan joka päivä, mutta voisin aina parantaa tässä asiassa ja pidentää ulkoiluja entisestään. Kaikista pahinta ja vaikeinta ulkoilu on syksyllä sekä talvella.

Tänä vuonna olikin hyvä ottaa kunnon projekti sellaisen kestävän, lämpimän ja kuitenkin kivan näköisen takin suhteen. Mistä tällainen takki? Mikä takki on tarpeeksi hyvä pitämään tämänkin äidin lämpimänä ulkona? Ulkonäkö takkia valitessa vaikuttaa myös vahvasti omaan mielipiteeseeni. Voiko siis laadun, ominaisuudet ja tyylikkyyden yhdistää?

Tein nyt talvea vasten yhteistyön takista, jonka toivoin täyttävän nämä ominaisuudet. Sain takin NuttuLuxilta ja olenkin sitä kylmillä säillä jo käyttänyt. Takki näyttää hyvältä päällä ja kaikesta muhkeudesta huolimatta istuu tosi kivasti. Olen aika lyhyt eli 165cm ja painoa on edelleen reilusti yli 70kg, joten otin takista koon 38. Takki ei kiristä liikaa, mutta ei ole myöskään mitenkään säkki päällä, joten valinta meni koon puolesta nappiin.

Oikea takki löytynyt?

Olen ollut tosi tyytyväinen takkiin. Se on pitänyt hyvin lämpimänä ulkosalla ja kestänyt kylmän tuulen. Voin sanoa, että ainakaan nyt en ole pakkasilla palellut ja ensimmäinen lumipäiväkin tuntui ihan siedettävältä. Ehkä se ulkoilu tästä vielä helpottuu ja iloksi muuttuu, kun ei tarvitse väristä.

Lopuksi haluan tarjota teille alekoodin kaikkiin naisten takkeihin NuttuLuxin verkkokaupassa. Alekoodilla ”bfoperaatioaiti25” saat -25% alennuksen kaikista naisten takeista! Koodi on voimassa 25.11. asti.

Kommentit (4)

Heippa! Ootko ikinä kirjottanut deestä?😊 Miten vaikuttaa lapsiarkeen, elämään ja ootko löytänyt hyvän tasapainon kiireisen arjen keskellä. Vertaistukea kaipailen.

En oo tainnut kirjoittaa, kun en oo ennen miettinyt kiinnostaako se todella ihmisiä? Toki siis voisihan siitä ehkä olla vertaistukea. Laitan muistilistalle!

En tiedä kuinka paljon isoa joukkoa kiinnostaa, mutta iso prosentti meitä kuitenkin on 😊 Ja varsinkin meitä jotka suunnittelevat raskautta ja pohtivat sen vaikutuksia tulevaisuudessa 😊

Voisin siis kirjoittaa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X