operaatio äiti - Banneri

Meidän tämän hetkinen koti on vuokra-asunto, jossa ollaan nyt asuttu vuoden verran. Koti on päälle 100 neliöö ja malliltaan vähän pitkulainen. Valoisa koti ansaitsee tilan tuntua eikä täyteen ahdattuja tavaroita. Siksi niiden valinnassa olen yrittänyt olla tarkka.

Kömpelö pöytä pois

Meillä oli aiemmin asunnossa jo useampi vuosi sitten ostettu täysipuinen pöytä. Tuo tummanruskea pöytä palveli monta vuotta hyvin, mutta söi pahasti tilaa asunnosta. Valkoisen valoisan tilan teki kömpelöksi tuollainen iso möhkäle. Vaihdettiin pöydän paikkaa monta kertaa, mutta se ei istunut oikeastaan minnekään, joten päätettiin lopulta vuoden asumisen jälkeen myydä se pois. Tästä käynnistyi pitkä pohdiskelu uuden toimivamman pöydän löytämiseksi.

Keittiöön baarijakkarat

Keittiö on osa olohuonetta käytännössä ja siihen kuuluu iso kiinteä sarake. Sarakkeessa on syvennys, johon sopii loistavasti baarijakkarat, joita hommasin pari kappaletta. Alkuun lapset söivät sarakkeen ääressä jakkaroillaan, koska en meinannut uutta pöytää löytää. Tuokin ratkaisu oli ihan toimiva, koska oli helppo pyöriä keittiössä ja lapset oli käden ulottuvilla koko ajan. Pienin on kuitenkin liian pieni jakkaroille, joten aloin etsimään inspiraatiota sen ruokapöydän suhteen.

Pakkomielle pyöreästä pöydästä

Ensimmäisenä ajattelin, että pöydän tulee olla pyöreä, jotta kömpelyys karsiutuu pois. Mietin pitkään metallisia tuoleja metallisen pöydän kera. Tuolit löysin alesta aikaa sitten ja aloinkin odottelemaan puutarhapöytien sesonkiaikaa. Olin alkuun vakuuttunut, että musta metallinen pöytä toimisi hyvin. Oikean kokoista ja mallista pöytää ei millään tullut vastaan ja lopulta kiinnostuin myös valkoisen hommaamisesta, koska koti on pitkälle valkoinen.

Ikean valkoinen pyöreä pöytä eripari tuoleilla

Ikeasta sitten löytyi se oikea. Malli on kiva, väri on valkoinen eikä kokokaan ollut liian iso. Näyttää kivalta, kun olohuoneen sivussa tiiliseinän vieressä on valkoinen pöytä eriparisten tuolien kera. Tuo valkoinen pinnatuoli on oikein vanha yksilö, joka haettiin Ruotsista meille. Ainoastaan pienimmän syöttötuoli ei sovi väreiltään pöydän ääreen, mutta niin tarkka en ole, että lähtisin sitä enää vaihtamaan uuteen.

Nyt tila on täydellinen sekä tilava. Ei möhkälettä, ei kömpelyyttä. Kaikki toimii täydellisesti!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X