operaatio äiti - Banneri

Kesä on ollut ihana ja ihan sopivan lämmin. Sitä huomaa, että kesävaatteille on tullut käyttöä. Nyt ensimmäisen kylmän päivän takia havahduin siihen, että kohta syksy tulee taas ja etenkin pienin on kasvanut lämpimistä vaatteistaan ulos.

Syksyn vaatemaailma viehättää

Syksy on vaatemaailmassa ihanaa aikaa. Tummanvihreää, keltaista, okraa ja ruskean erilaisia sävyjä. Vaatteet on lämpimiä collareita sekä erilaisia muhkeita villapaitoja. Pitkän lämpimän kesän jälkeen on mahtavaa, kun illat viilenevät ja saa kaivaa kaapista sen kaikista pehmeimmän pusakan päällensä. Jalkaan vielä villasukat aikuisesta lapsiin saakka ja kyllä kelpaa katsella lehtien putoilua ikkunan toisella puolella.

Uusia mallistoja, kirppareita ja alelöytöjä

Syksyn vaatemallistot alkaa putkahdella hiljalleen ulos ja kesävaatteet ei enää teekään kauppaansa. Ihmiset haalivat ohuiden takkien sijaan kirppareilta toppaa sekä villahaalareita. Itse suosin aivan hirveästi vaatteiden kierrättämistä, vaikka joskus jonkun uuden vaatteen mallistoista ostankin. Olen myös yrittänyt hyödyntää vanhempien mallistojen jäämiä eli ostaa alesta vaatetta meidän lapsille.

One Day Parade

Yksi merkki, joka ei ehkä ole niin selkeästi tunnettu on One Day Parade, joka löytyy esimerkiksi NuttuLuxilta. Viime vuonna meidän keskimmäisellä neidillä oli tuon merkin hame ja pidin sen laadusta tosi paljon. Päätin nyt tilata syksyyn ja viileämmille säille myös pienimmälle kyseisen merkin vaatteita. Täytyy sanoa, että EDELLEEN vaatteiden laatu tykästyttää ja miellyttää. Pinta on todella pehmeä.

Koko on aavistuksen naftia

Koko on kyllä aavistuksen naftia, koska tilasin meidän 1,5-vuotiaalle 86/92 kokoiset ja huomasin, että seuraavakin koko olisi voinut olla jo hyvä. Hän oli 1-vuotiaana jo 80cm pitkä, mutta uutta mittausta ei sen jälkeen ole tehty. Kannattaa katsoa löytyykö tältä merkiltä jotakin kivaa, koska itse suosittelen kovasti! Tämä oli nyt pitkästä aikaa ihan vain suositus eikä mikään yhteistyö. Kyseisessä verkkokaupassa on tämän merkin vaatteet alessa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X