operaatio äiti - Banneri

 

* kaupallinen yhteistyö / Seal Agency / Dear Sophie

 

Tänään me palattiin kaupunkiin pitkän loman päätteeksi. Mökillä pakattiin kesävaatteet kasseihin ja nyt pesukone laulaa. Pienet vaatteet laitoin myyntiin ja silmät käy kohti syksyn vaatetusta. Kotona odottikin yhteistyöpaketti, jonka sisällön esittelen tässä postauksessa!

Lapsen mielipide on tärkeä

Se on vain fakta, että omat lapseni tykästyvät eniten kuvioihin. Toistuvasti käy niin, että yksiväriset vaatteet eivät tee kauppaansa samalla tapaa kuin ne värikkäät ja kuosilliset. Mitä hauskempi kuvio tai olento vaatteessa, sitä innostuneempi lapsi. Itselleni lapsen mielipide on tärkeä ja haluan ehdottomasti kuunnella lapsen haluja, kun vaatteita hankitaan. Lapsihan se niitä vaatteita päällensä laittaa, en minä.

Mukavuus on tärkeintä

Pienin meidän lapsista ei osoita kiinnostusta vaatteiden hahmoihin eikä edes osaa vielä ilmaista asioita sanoin. On todella tärkeää huomioida lapsen etua, vaikka tämä ei ääneen osaisikaan kertoa tuntemuksiaan. Mukavuus on seikka, josta en itse suostu tinkimään ja sen takia yritän vaatetta valitessa huomioida materiaalit. Dear Sophien vaatteet on valmistettu Puolassa luomupuuvillasta ja voin vannoa, että niiden pinta on todella ihana. Collarikangas mielletään usein jämäkäksi, mutta Dear Sophien kankaat on joustavia sekä pehmeitä.

Monipuolinen Dear Sophie

Valikoimaa katsoessa, voi huomata, että valinnanvaraa on paljon. Parasta on se, että kuosit on sinällään unisexiä, koska ne sopivat loistavasti tytöille tai pojille. Pääteemana tuntuu aina olevan joku hauska eläin, leikkisä kaktus tai muu vastaava. Meidän keskimmäinen sanoi kaktusvaatteensa nähdessään, että ne ovat hänen kaverikaktuksiaan. Meillä on ollut aiemmin tältä merkiltä rapukuosisia vaatteita ja jo silloin pidin laadusta kovasti!

Vinkit koon valintaan

Koon suhteen sanoisin, että vaatteet vastaavat ihan hyvin kokoaan. Pienimmällä on päällään koko 86/92 ja arvioisin hänen pituutensa jonnekin 85cm tuntumaan. Keskimmäinen on jo 105cm pitkä ja hänellä on päällään 110/116. Kuvista voi huomata, että hänen vaatteissaan on hieman kasvuvaraa vielä. Pojan paita on 122/128 ja hän itse on noin 117cm pitkä. On vaikea arvioida koon sopivuutta, koska lapset ovat aina niin eri mallisia. Nämä vaatteet eivät kutistu pesussa juurikaan, vaan aika hyvin pitävät kokonsa.

Kannattaa seurailla instasta, koska sinne on tulossa lähipäivinä näistä arvonta!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X