operaatio äiti - Banneri

Kesä meni ja niin meni samassa lämpimät kelitkin. Enää ei voi kulkea lyhkäisissä vaatteissa, vaan on aika vetää päälle pitkät housut sekä paita ja lisätä settiin joku kiva neuletakki.

Neuletakki kuuluu syksyyn

Neuletakki on syksyn merkki. Se on siitä jo kätevä, että sellaisen voi vetäistä päälle lämmittämään ja sitten riisua, jos sää onkin liian kuuma. Syksyn säät on nykyään niin täynnä vaihtelevuutta. Joskus sataa, joskus paistaa ja sitten tuleekin joku yllätyskesän jälkilämpö. Neuletakkeja on miljoonia erilaisia niin aikuisille kuin lapsillekin. Meillä neuletakit toimii juuri takaamaan lämmön sekä asusteena kruunaamaan setin.

Huxbaby on hyvä valinta

Huxbabylla on aina todella kauniita neuletakkeja mallistoissaan. Niiden istuvuus on hyvä ja malli todella kiva. Meillä on ennenkin ollut Huxbabylta neuletakkeja ja nyt oli ihan pakko napata tuolle pienimmälle kipittäjälle omansa, kun tuli sen verran kaunis tapaus mallistossa vastaan. Neiti itsekin ihastui takkiinsa sen verran, että ei suostu pukemaan muuta päällensä. Olen jo muutaman kerran sen piilottanutkin, kun on ollut kylmä päivä ja täytynyt laittaa kunnon haalari päälle!

Neuletakki

Kokovinkkejä

Koko oli aavistuksen hankala arvioida, mutta riskillä tilasin koon 2 neidille, joka täyttää vasta loppuvuodesta kaksi vuotta. Hieman on reilu, mutta onneksi ihan käytettävissä jo. Isosisko täyttää syksyllä neljä ja on noin 105cm pitkä, mutta sujuvasti oli isi yhtenä aamuna pukenut pikkusiskon neuletakin päälle. Itseäni hieman hymyilytti hakea lapsi päiväkodista tuo takki päällä. Pikkusiskolla ei taas huumori riittänyt, kun isosisko oli vienyt hänen takkinsa.

Kuinka moni muu tykkää neuletakeista? Mikä on sun lemppari neuletakki?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X