operaatio äiti - Banneri

Reissun kolmas päivä on takana ja tämä päivä ei mennytkään ihan rennosti hotellilla. Aamu alkoi melko pilvisenä ja päivällä päätettiin lähteä läheiselle rannalle. Tähän päivään on mahtunut kaiken hauskan lisäksi myös valtava ukkosmyrsky.

Ulkomailla kaikki on erilaista

Tänään alkoi tosiaan kolmas päivä  ja haluttiin tehdä muutakin kuin makoilla tutulla rannalla. On se rannalla makoilukin ihan parasta, mutta vaihtelu virkistää. Iltapäivällä otettiin taksi sitten toiselle rannalle. Miksi? Koska ulkomailla rannat ei useinkaan ole toistensa kopioita, vaan aivan erilaisia elämyksiä kuin esimerkiksi Suomessa. On ihan valtavia hiekkarantoja, on rantoja, jotka on täynnä hioontuneita lasinpaloja ja rantoja, jotka koostuu valtavista kivikoista. Haluttiin lasten kanssa lähteä tutkimaan tuollaista googlen kuvissa hienolta näyttävää rantaa lähempää ja reissu oli kyllä oikein mahtava.

Rannalla olo on rannalla oloa

Rannalle meneminen voi olla ajatuksena tylsää, mutta eihän se pelkkää auringonottoa ja cokiksen siemailua ole, vaan lasten kanssa aina ihan oma seikkailunsa. Lapset pläräävät hiekassa, uivat, juoksevat, keräävät kiviä ja keksivät kaikkea aktiviteettia. Tänäänkin me kahlaten etsittiin simpukoita ja rapuja sekä ihmeteltiin outoja koloja kallioissa. Meillä on aina myös uimalasit mukana, että pystyy katseleman elämää meren alla.

Sitten iski ukkonen

Kesken reissun kirkkaalta taivaalta kuului jyrinää ja sieltähän se ukkonen lähestyi. Oli aika jännittävää odotella taksia, että päästäänköhän ajoissa pois. Taivas muuttui todella nopeasti synkäksi ja pimeäksi. Nyt koko illan on ukkostanut, salamoinut ja taivas laulanut täysillä. Täytyy sanoa, että ulkomailla ukkonen on aivan erilainen kokemus kuin kotimaassa. Jatkuvasti voi nähdä salaman iskevän joka suuntaan ja korvia halkoo kunnon jyrinä. Ukkonen ei myöskään mennyt tunnissa ohi, vaan on jatkunut monta tuntia jo. Lapsilla oli kyllä kivaa ihaillessa taivaan tapahtumia.

Kolmas päivä meni tällaisissa tunnelmissa. Toivottavasti huomenna paistaa taas aurinko, vaikka tavallaan lomalla ei haittaa pieni sadekaan. On ollut ihana maata peiton alla omalla terassilla ja nauttia ulkoilman lämmöstä sekä sateen ropinasta. Nämä on niitä asioita, jotka saa mielen rentoutumaan ellei satu pelkäämään ukkosta.

 

Seuraa myös :  INSTAGRAM

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X