operaatio äiti - Banneri

Kaupallinen yhteistyö Naantali Spa

 

Laukut on pakattu autoon ja yhden repun kulmasta pilkottaa uikkareiden nauha. Iloiset lasten äänet kuuluvat takapenkiltä, kun auto kääntyy suuren hotellin pihaan. Tästä alkaa meidän perheen miniloma!

Naantali spa

Naantali Spa on idyllinen

Jo pihaan ajaessa jokainen meistä voi huomata, kuinka vatsanpohjasta nipistää vähäsen jännityksestä. Seuraava vuorokausi vietetään hotellissa, joka on tullut meille tutuksi jo monena kesänä. Meidän perheestä on tullut tämän ihanan idyllisen kylpylähotellin vakioasiakkaita. Elämä on täynnä vilskettä ja menoa eikä sitä aina muista pysähtyä aloilleen perheen kanssa, vaikka miniloma tekisikin hyvää. Aina ei tarvitse ostaa lentolippuja, vaan sitä voi suosia kotimaan matkailua. Se antaa paljon ja on mutkatonta.

Lapsiperheelle toimiva kohde

Moni kysyy instastoryn puolella, että toimiiko tämä hotelli lasten kanssa. Onko lapset huomioitu ruoan tai kylpylän puolella? Onko lapsille tekemistä minilomalla? Vastailen näihin kysymyksiin jo aulassa kirjautuessani sisälle hotelliin. Avainkortit käsissäni pyörähdän ympäri ja ihastelen jouluista tunnelmaa. Lapset ovat kerääntyneet kauniin kuusen ympärille ja hyppivät riemusta. Arvatkaahan, mikä on heidän ensimmäinen kysymyksensä! Uimaanhan he haluavat! Uimisen lisäksi kylpylästä löytyy leikkihuone lapsille, joka mahdollistaa monipuolisen tekemisen. Kesällä Naantali tarjoaa puuhaa loputtomiin asti esimerkiksi Muumilaakson verran.

Miniloma lasten kanssa

Huoneen täydeltä luksusta

Tämä hotelli on siitä varma, että huoneen ovea avatessa tiedän taas astuvani jokaisen äidin unelmaan. On siistiä, kaikki näyttää kivalta ja sänky on pehmeämpi kuin kotona. Lykin lastenrattaat sisälle helposti ja laitan ne huoneen sivuun, josta ne eivät vie kulkutilaa ollenkaan. Lapsille on pedattu sängyt valmiiksi, mutta hetken päästä lakanat on sängyissä sikin sokin eikä lasten iloista energiaa voi estää millään. Kaivan kaapista kylpytakit, riisuudutaan ja lähdetään kohti kylpyosastoa, jonne pääsee mukavasti sisäteitse. Meidän miniloma sujuu rennosti.

Ulkoallas on oma suosikkini

Naantali Spa ei ole moderni, mutta juuri siinä on sen henki. Tuntuu hyvältä mennä tuttuja paikkoja pitkin ja astella siihen kylpylään, jonka muistaa jo viiden vuoden takaa. Kaikkialla on rauhallisen näköistä ja veden läsnäolo saa ainakin itseni rentoutumaan joka kerta. Lasten kanssa suunnataan ensimmäisenä avonaisen laatikon luokse, joka pursuaa leluja sekä kellukkeita kaiken ikäisille. Meidän keskimmäinen tyttö valitsee aina mukaansa sellaisen pitkulakellukkeen, koska juuri sen kanssa uskaltautui uimaan itsekseen ensimmäisen kerran. Arvostan suuresti, että kylpylässä on näitä leluja saatavilla. Koko kylpyläpuoli on toimiva, koska siellä on yksi viileämpi allas sivummalla jumppaamista tai muuta varten kuntosalin vieressä, kaksi poreallasta lämpimine poreineen ja valtavan iso allas keskellä kylpylää. Tilaa riittää. Itse käännän talvesta huolimatta askeleeni oman suosikkini suuntaan ja pulahdan läpi verhojen ulkoaltaaseen.

Naantalissa loma

Nälkä katoaa hyvällä ruoalla

Lapset jaksavat uida yksi, kaksi ja melkein kolmekin tuntia. Tuntuu, että nuo tyypit on vaikea saada pois altaista, vaikka energia alkaakin olla lopussa. Miniloma on siitä rentoa, että meillä lapsille ei yleensä ehdi kehittyä kiukkua välissä, koska on koko ajan jotain odottamisen arvoista. Uimisen jälkeen laitetaan siistimmät vaatteet päälle ja suunnataan syömään. Huomaan, että vatsa murisee kaipaavasti, kun meidät ohjataan seisovan pöydän vierestä istumaan omaan pöytäämme. Lasten kanssa syömässä käyminen on helpointa, kun ruoka seisoo valmiina saatavilla. Kolmen kanssa se listalta tilaaminen ja odottelu on äärimmäisen epärentoa, joten Naantali Spassa käydään aina Le Soleil -nimisessä ravintossa. Ruokapuoli on laaja ja kaikille löytyy kaikkea ihan alkupaloista pääruoan kautta jälkiruokaan. Tuntuu hyvältä katsoa, kun lapset nauttivat ruoastaan eivätkä tunge sitä tyytymättöminä maitolasiin tai koiralle, kuten kotona.

On oikeus rentoutua

Huoneeseen kävellessä huomaan, että olen rentoutunut. Lapset ovat käyttäytyneet, mieli on virkeämpi ja vatsa on täynnä. Miniloma on ollut juuri sitä, mitä odotin. Joskus vanhempana sitä unohtaa pysähtyä arjessa hellimään itseään tai sallimaan itselleen ne helpotukset. Sitä tekee jokainen päivä ruokaa, sitä siivoaa ja juoksee paikasta toiseen. Välillä tuntuu, että arjen stressi jäytää sisältä liikaa. Siksi on äärimmäisen tärkeää järjestää niitä hetkiä ja reissuja, joissa voi tuon stressin edes hetkeksi unohtaa. Kaikista paras on vieläpä edessä ja se on monipuolinen valmis aamiainen, joka kuuluu yöpyjille.

Miniloma perheen kanssa

Elämykset voittaa materian

Voin sanoa, että nykyaikana materiaa on niin paljon, että joskus lahjaksi ostettu elämys voikin olla juuri se paras lahja. Ei pidä ajatella, että lahjasta jäisi jotain fyysistä muistoa, koska uskon monella kaappien pursuavan tavaraa. Nykymaailmassa lahjakortteja on tarjolla moneen eri paikkaan ja niin on Naantali Spa:nkin. Tuollaisella lahjakortilla voi ilahduttaa valmistuvaa siskoa tai kiittää isää isänpäivänä. Lahjakortti kylpylään on myös valtava elämys ja kokemus perheelle, jossa yhteinen aika on arjen takia kortilla. Ensi hiihtolomalla Muumimaailma on taas hetken auki ja esimerkiksi siihen yhdistetty kylpyläreissu on täydellinen lahjavinkki!

Onnistunut miniloma / Arvontavinkki

Meidän miniloma oli jälleen onnistunut ja tulen varmasti vierailemaan Naantali Spa:ssa tulevinakin kesinä. Jos haluat voittaa lahjakortin, jossa voittona on joko 1 vrk:n yöpyminen kahdelle Naantalin tai Ruissalon kylpylään, illalliskortti kahdelle johonkin Sunbornin ravintolaan tai hoitolahjakortti (hemmotteleva vartalohoito) yhdelle, käy osallistumassa arvontaan instagramissa. Arvontaan pääset vierailemalla tililläni @operaatioaiti. Onnea arvontaan!

Miniloma naantali spa:ssa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X