operaatio äiti - Banneri

Vuosi sitten se näkyi somessa. Kyllä ihmisille välittyi, että jokin on pielessä. Tarkimmat huomasivat huolen silmissä ja muut sitten poimivat puheista sekä ajatuksista merkit siitä, että joku on pielessä. Parisuhteessa oli ongelmia.

 

 

Elämässä tulee nousuja ja laskuja

Elämässä ja parisuhteessa tulee laskuja sekä nousuja. Ensin kaikki saattaa tuntua todella hyvältä ja hetkessä mikään ei toimikaan. Oletteko kuulleet siitä teoriasta, että kaikki paha tapahtuu kerralla ja hartioille kasataan samaan aikaan liian monta haastavaa asiaa? Parisuhde on sellainen asia, joka kulkee mukana elämässä toivottavasti mahdollisimman pitkään, mutta kyllähän siihenkin matkaan niitä ongelmallisia kausia liittyy.

Oravanpyörä, joka ei pysähtynyt

Viime keväänä oma jaksaminen romahti hetkellisesti ja samaan aikaan miehellä tuli omat juttunsa. Samoihin aikoihin parisuhde alkoi kärsimään. Tuntui, että rakkautta olisi riittänyt kummallakin, mutta olosuhteiden pakosta ajauduttiin erilleen. Alkoi tulla kinaa turhista asioista, erimielisyyksiä liittyen isompiin juttuihin ja sitten jo koko arki oli melko epämieluisaa. Oltiin isossa oravanpyörässä, joka ei halunnut pysähtyä millään. Se, miten pyörään jouduttiin onkin ihan oma tarinansa, jonka lopulta jätän sinne yksityisyyden piiriin. Haluan silti kertoa, että joskus asioilla on tapana paisua isommiksi kuin pitikään.

 

 

Nykyään osataan olla eri mieltä ilman riitaa

Lopulta päästiin kyllä eroon siitä pyörästä, vaikka ei se helppoa ollut. Tökättiin keppi rattaiden väliin ja pysähdyttiin kokonaan, kuten olen aiemminkin kertonut. Rakkaus oli edelleen läsnä vaikeidenkin aikojen jälkeen ja oltiin opittu vihdoin käyttämään voimavarat taas toisesta välittämiseen eikä erimielisyyksiin. Se oli sellaista kasvamisen aikaa, jossa kummankin piti löytää paikkansa tässä suhteessa tasapuolisena jäsenenä. Osataan tänä päivänä olla isostikin eri mieltä, mutta se ei enää vaikuta parisuhteen toimivuuteen.

Vaikeat ajat näyttävät

Nämä nyt eletyt vaikeat ajat muussa elämässä (keskenmeno, kuolema, terveysuhka) ovat todistaneet sen asian, että vierellä on oikea ihminen. Se, että koetaan yhdessä menetyksiä tai keskenmenoja näyttää kuinka tärkeää on kulkea vierellä ihmisen kanssa, joka siihen kuuluu. Se, että parisuhteessa saa tukea ja osaa itse tukea on tärkeää. Jokainen tarvitsee elämässään joskus jeesiä ja avun saaminen on hyvä aloittaa esimerkiksi sen vierellä kulkevan ihmisen kanssa.

Parisuhteessa

 

Keväällä kaikki näytti toivottomalta

Keväällä olin vielä todella neuvoton. Uskoin vahvasti, että olin ainut syyllinen tilanteeseen ja hirveä ämmä. Uskoin myös vahvasti, että juna oli jo mennyt, vaikka oikeastaan koko juttu lopulta vain vahvisti meidän suhdetta. Se vaikea kausi oli käytävä läpi, jotta suhde toimisi. En tiedä oliko tämä postaus jollekin vähän liibalaabaa, mutta yritän kertoa vain siitä, että elämään ja siihen rakkaimpaankin suhteeseen voi kuulua välillä vaikeita jaksoja. Uskon, että lähes jokainen on niitä kausia joutunut käymään läpi. Jos niistä pääsee yli, elämä voi tuntua taas paljon paremmalta. Tärkeintä taitaa olla se, että kaikilla on lopulta hyvä olla parisuhteessa.

Ei aina samaa mieltä, joskus kovastikin eri mieltä. Vierellä silti, kun sattuu. Käsi kädessä, kun on eksynyt.

”If I stay with you, if I’m choosing wrong
I don’t care at all
If I’m losing now, but I’m winning late
That’s all I want”

 

 

SEURAA MYÖS :  INSTAGRAM @operaatioaiti

Kommentit (7)

Onko 3 päivää ilman postausta jokin tauko? Harmittaa puolestasi että olet noin riippuvainen somessa saamastasi huomiosta. Selvästikään puolisosi, lapsesi ja ystäväsi eivät sinulle riitä. Todella surullista.

Ilkeä kommentti taas 🤬
Kaikkea hyvää teille 🥰

Private = Yksityinen

Onko sinun elämässäsi enää mitään yksityistä? Kaikki asiat levällään somessa.

Voi kuule, saattaisit yllättyä. 😎

Ei ole pakko lukea, jos noin pahalta tuntuu. 👍

Höpsis. Kannattaa lukea koko postaus uudelleen ajatuksen kanssa 😊❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X