operaatio äiti - Banneri

En muista yhtään olenko IKINÄ kirjoittanut blogissa omasta pukeutumisestani. Kyllähän se tosiaan on ilmiselvää, että minäkin jotain aamuisin vedän päälleni. Mitähän se mahtaa olla? Mikä on vaatekaappini kulmakivi?

Leggarikansaa minäkin

Voin sanoa, että kotona aamuisin vedän lähes aina päälleni legginsit. Hyvin pitkälle käytin synnytyksen jälkeen jopa mammalegginsejä, koska ne nyt vain oli mukavat päällä. Legginsien sijaan käy myös pehmeät collarihousut tai Lidl:n thermosukkikset, joita omistan MONEN kappaleen verran. Ajattelen aina, että mukavuus on tärkeä osa pukeutumista.

Vaatteessa pitää olla hyvä fiilis

Mukavuus on tärkeää, mutta myös henkinen tuntuma vaatteeseen pitää olla hyvä. Sillä on merkitystä, että vaatteen haluaa ottaa ulos kaapista ja pukea päällensä, koska loppupeleissä elämme vain itseämme varten. Voin sanoa, että talvisin omistan muutamat villasekoitteiset tunikat, joita käytän lämpösukkisten kanssa melkein jokainen päivä. Tämä asu on mukava, lämmin ja tunnen siinä itseni siistiksi. Se on vaatekaappini perusta kylminä aikoina. Lähemmäs kevättä alkaa taas halu kuoriutua esiin ja pukeutua laajemmin.

Hameet ja pitkät mekot miellyttävät

En ennen uskaltanut käyttää hameita enkä mekkoja. Nyt löydettyäni itsevarmuuden, en luopuisi niistä mistään hinnasta. Koen todella lyhyet helmat vielä arveluttaviksi, joten vaatekaappini kulmakivi ilmojen lämmetessä onkin pidemmän malliset helmat. Käytän mielelläni myös joitain tunikoita, joissa helma on lyhyempi. Pitkän hameen tykkään vetäistä vyötärön kohdalta esimerkiksi ribbitopin päälle. Asun täydentää takki tai neule. Maximekoissa taas rakastan niiden yksinkertaisuutta ja sitä, että asua ei tarvitse korostaa millään. Paras materiaali kokopitkässä mekossa on sellainen ohuehko sekä jämäkkä.

Paljon kirpparivaatteita

Omistan PALJON vaatteita, joiden alkuperänä on kirpparit. Nyt koronan aikana ei ole tullut kierrettyä kirppareita, joten olen muutaman mekon tilannut kevääksi sekä kesäksi. En ole omissa vaatteissani ollut merkkiuskovainen, vaan olen vielä toistaiseksi valinnut itseäni miellyttäviä kuoseja sekä malleja. Haluaisin tutustua enemmän naisten vaatteisiin ja etsiä sieltäkin jotain kestävämpiä valintoja. Olen kuitenkin tässä kategoriassa vielä aivan noviisi.

Postauksen ohessa on muutama asukuva mekoista, joita kaappiini olen hankkinut. Oliko tämä postaus yhtään mielenkiintoinen?

Vaatekaappini

 

SEURAA MYÖS  :   INSTAGRAM   @operaatioaiti

Kommentit (2)

Kiva postaus 🤗 ja kiva kuulla että oot sinut itsesi kanssa, yritän itsekin tähän päästä😔
Tuo eka mustavalkoinen mekko on aivan ihana, mistä hankittu….
Yritän itsekin laajentaa vaatekaappini sisältöä, urheilutrikoot& hupparit ovat kovassa käytössä mutta olisi kiva olla vähän naisellisempi🤪

Se on oikeastaan tummanvihreä. Vilan mekko 🙂

Rohkeasti vaan kokeilet aloittaa sillä, että kehut itseäsi peilin edessä, vaikka olisi vaikea uskoa itseensä. ❤ Niin mä aloitin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X