operaatio äiti - Banneri

Meidän neljännen yritys on kestänyt kesän jälkeen jo vuoden. Tähän matkaan on mahtunut kemiallisia raskauksia kourallinen, mutta myös yksi selkeä keskenmeno noin viikolla 6+5. Yhtäkkiä olenkin taas raskaana, vaikka kierto oli todella outo.

Epätoivoinen kierto

Kulunut kierto on toinen keskenmenon jälkeen. Ensimmäinen kierto venyi todella pitkälle ja kesti noin 40 päivää. Tämä toinen kierto oli epätoivoinen kaikessa sekavuudessaan. Olin aivan turhautunut koko kiertoon ja siihen, ettei mikään normalisoitunut. En uskonut enää, että voisin olla raskaana.

Kolme selkeää ovisplussaa

Sain selkeän ovisplussan 19.5. eli suunnilleen oikeassa vaiheessa kiertoa. Parin viikon päästä sain viikon ajan todella vahvaa ovisplussaa, joka olisi voinut viitata raskauteen. Joskus ovisplussa jää vahvaksi, jos kropassa on raskaushormonia. Tässä vaiheessa kiertoa myös tiputtelin melkein 1,5 vkoa pienesti, mutta vuoto ei koskaan alkanutkaan. Jälleen kerran 14.6 tunsin ovismaisia oireita,  vaikka odottelin kuukautisia alkavaksi. Sain ovistestiin RÄIKEÄN plussan. Olin jo sitä mieltä, että tästä kierrosta ei enää yritetä.

Pieniä oireita ja seuraajan enneuni

Sain eilen viestin seuraajaltani, että hän oli nähnyt unta, jossa olin raskaana. Oliko se enneuni? Olen jo muutaman päivän ollut iltaisin todella väsynyt ja nukkunut päiväuniakin päälle. Eilen kuitenkin illalla kääntyessäni tunsin pitkäkestoisen repäisevän kivun alavatsalla ja päätin, että aamulla testaan ostamani testit.

Raskaana

Aamuinen testi oli haalea plussa

Testasin aamulla halvalla pregcheckin testillä ja sain testiin todella haalean viivan. Juuri sellaisen, joka on lähes mahdoton kuvata, mutta näkyy kyllä häivähdyksenä. Tiesin, että plussa siinä oli ja halusin testata toisella testillä illalla. Tänään on dpo9 eli viimeisimmästä ovisplussasta on 10 päivää. Oletettujen kuukautisten kuuluisi alkaa noin neljän-viiden päivän päästä.

Illalla tuli vahvistus; raskaana ollaan

Illan testi oli kymmenessä tunnissa vahvistunut todella paljon ja testissä on selkeä viiva. Huomaan myös omassa olossa raskaushormonin nousua. Alavatsa on turvonnut ja on sellainen outo olo. Nyt pelottaa, hymyilyttää ja jännittää samaan aikaan. Tänään on tämän kuukautiskierron 51. päivä ja en olisi koskaan uskonut plussaavani tässä vaiheessa.

Pitäkäähän peukkuja! Onko kukaan muu plussannut oudosta kierrosta tai on nyt raskaana?

 

SEURAA MYÖS  :  INSTAGRAM @operaatioaiti

Kommentit (26)

Oletteko ajatelleet rahanmenoa esimerkiksi isomman auton suhteen?

Meillä oli aikoinaan toisen lapsen yritys käynnissä ja toisessa kierrossa esikoinen sairastui rotavirukseen oviksen aikaan ja sattuneesta syystä ei silloin tehnyt päästy lasta yrittämään, aika meni pyykätessä ja sairaalassa taaperon kanssa. Kiertopäivän ollessa noin 33 lähdettiin reissuun ja silloin toinen lapsi sai alkunsa.
Neuvolassa yritin selittää että olen tullut lähes kolme viikkoa myöhemmin raskaaksi kuin mitä hän merkitsi papereihin. Terveydenhoitaja katsoi minua vähän säälivästi, nuorta äitiä, ja sanoi ettei ole mahdollista. Ultrassa sitten laskettuaika siirrettiin se 3 viikkoa eteenpäin. Poika on nyt jo 15v.
Meidän nuorimmainen on myös saanut alkunsa reissussa 😊 kun kuukautiset oli jo 2 viikkoa myöhässä. Tällä kertaa kierto oli niin pitkä että asia tarkistettiin suosiolla varhaisultrassa. Tyttökin jo 8v.

Joo! Ilmeisesti aika yleistä, että joskus tärppää pitkästä kierrosta!

Mulla ei kuukautiset alkaneet ollenkaan pillereiden lopetuksen jälkeen, mutta sitten melkein puolen vuoden päästä kuitenkin tuli plussa! Laskin, että kiertopäivä 168 oli kun tein positiivisen testin ja myöhemmin selvisi että silloin oli rv 4+1. Nyt mennään jo yli puoltaväliä. 🙂

Oho! Noin voi käydä 🙂

Onnea, pidän peukkuja 🙂 Olen blogiasi lukenut pidemmän aikaa aina silloin tällöin eli voi olla että oletkin tästä aiheesta jo kirjoittanut mutta minulta vain mennyt ohi. Eli minua mietityttää onko teillä koskaan tutkittu tuota ns ’onnistuneen’ raskauden vaikeutumisen syytä? Toivottavasti ei haittaa että kysyn, mietin vain 🙂 Itsellä yksi lapsi joka saatu alkuun inseminaatiolla lapsettomuusklinikalla, meillä kun tuon yhdenkin saamiseen liittyi niin paljon lääkärikäyntejä ja tutkimista niin tuntuu hassulta jos toisen pitää vuoden verran vain itsekseen kokea näitä heti alkuun sammuneita yrityksiä 🙁

Ei haittaa 🙂 eikä ole tutkittu.. jotenkin tosi sääli :/

Ihana juttu kuulla tarrasukkia matkaan <3
Toivotaan että nyt menee kaikki hyvin tiedän keskenmenon kokeneena että kuinka peloissaan sitä alkuun on sitten kun liikkeet alkoi tuntua alko uskoa ja luottaa että hyvin tää varmaan menee huomenna siis 30+0.
Viime kesänä oli keskenmeno siitä meni 5kk että tämä sai alkunsa

Onnea sinne loppuraskauteen, voi hyvin ❤

Mä sain monta kertaa ovisplussan ja oli tiputteluvuotoo. Ajattelin et nyt on kroppa ihan sekasin eikä täst tuu mitään. Lopult tein raskaustestin ja se oliki plussa. Nyt tää plussa on viikon vajaa 4kk <3

Oi ihanaa ❤

Hei, itse plussasin esikoiseni kp 64. 😅❤Yritystä oli takana 9kk ja yksi keskenmeno takana.. tämä tuli sitten sen jälkeen. Mulla myös muutama ovisplussa kierrossa mutta kierrot olivat niin sekaisin etten niistä niin välittänyt..ihmettelin sitten kovaa väsymystä ja maailman ihanin plussa tulikin❤

Eli meitä on muitakin 😍

Oii❤️ Toivottavasti tämä pieni pysyy matkassa loppuun asti! Onnittelut!

Itsekkin jännään täällä että alkaako menkat vai ei, testiä en uskalla tehä ennenkuin menkat on oikeasti myöhässä.

Zemppiä, peukut pystyssä!

Mulla tuhisee vieressä pikkupoju joka sai alkunsa kierrosta joka alkoi 30.5. ja plussa tuli 14.7. Epäiltiin vielä tuulimunaa kun neuvolassa lääkäri ei löytänyt sikiötä rv 6 varhaisultrassa. Onneksi sitten jo seuraavana päivänä äitiyspolilla näkyi ultrassa sikiökin 😊. Ja lopulta pysytteli sitkeästi masussa rv 41+3 käynnistykseen saakka…

Toivotaan että teilläkin tämä pitkä kierto olisikin nyt onnekas!

Kiitos ❤

Oliko sulla välissä tässä 6+ keskenmenokin, kun sun ultrakuvassa viikkoja 5+?

Ultra vastas 5+, koska oli lakannut kehittymästä niillä tienoilla. Joskus käy näin. Harmillisen usein moni menee tiputtelun takia (esim 10+jtn) ultraan ja alkio vastaakin vaikka 7+ :/

Plussasin sen verran ajoissa, että viikkoja ei olisi millään voinut olla vain 5 🙈 Muuten plussa ois tullut jtn 2+6 viikolla 😀

Tulin raskaaksi kierrosta, joka ehti kestää pari kuukautta ennen kuin sain plussan 😅 En todellakaan odottanut, että voisin olla raskaana, kun olin moneen kertaan testannut negatiivisen ja odottanut kuukautisia alkavaksi. Olin juuri aamulla lähdössä lääkäriin selvittelemään asiaa, kun kierto oli jatkuvasti sekaisin ja varmistin vielä, että en edelleenkään ole raskaana. Plussa oli erittäin vahva ja soitinkin sitten suoraan neuvolaan, jossa alettiin ihmetellä, että olenko jo pitkälläkin raskaudessa, kun kuukautisia ei ole kuulunut hetkeen 😂
Tsemppiä kovasti, jospa tällä kertaa teitä onnistaisi ❤️

Kiitos! Eli tällaisia kiertoja voi olla!

Mä plussasin aikanaan niin että plussa tuli testiin heinäkuussa ja edelliset menkat oli ollut huhtikuussa, kaikki on mahdollista 🙈🙈 ja siis terve 5v. tyttö nukkua tuhisee tuossa vieressäni.

Näköjään 😂

Joo mun lapsi sai alkunsa muistaakseni kiertopäivällä 27. Kuukautisista laskettu LA siirtyi ultrassa kaksi viikkoa eteenpäin. Tuolloin munasolun pitäisi kaiketi olla jo ”ylikypsä” ja raskautuminen erittäin epätodennäköistä mutta toisin kävi. Varovaiset onnen toivotukset, josko vihdoin olisi teidän vuoro.

Kiitos ❤

Ollaan ajateltu kaikkea jo ennen päätöksen tekoa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Anette - Operaatio Äiti.

Anette - Operaatio Äiti.

Lauttasaarelaisen perheen elämää ja arjen kiemuroita höystettynä lastenvaatteilla sekä lukemattomilla kuvilla. Blogi sisältää paljon pohdintaa sekä realistisen katsauksen perheen arkeen.

Äiti -90. Isi -96. Poika 10/12. Tyttö 11/15. Tyttö 12/17. Poika 02/21. + 🐕🐕🐰🐰🐹

Arkisto

X