Kilpailut 21.06.2023

Ilmianna paras kotimaankohde lapsiperheille – voit voittaa Lego-paketin, jonka arvo on yli 80 euroa

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Lego-pakkauksen, jossa riittää taatusti leikittävää kesäpäiviin.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
iStock
3 kommenttia

Yksi kesäloman parhaita puolia on se, että viimeinkin on tilaisuus viettää aikaa yhdessä perheen kanssa ilman arjen kiireitä. Myös matkustelu on monille kesän kohokohta.

Siksi päätimme selvittää, mikä on Kaksplussan lukijoiden mielestä paras lapsiperheiden lomakohde Suomessa. Teemme aiheesta artikkelia, joten olemme kiitollisia, jos jaat lomavinkkisi meille!

Osallistuneiden kesken arvotaan Lego Friends Heartlaken kansainvälinen koulu -setti, jonka arvo on 84,99 euroa. Lego-uutuus tutustuttaa lapset uusiin oppiaineisiin ja kulttuureihin.

Setti sisältää ruokalan, luonnontieteiden luokan, sisäänkäynnin säilytyslokeroineen, kuvaamataidon luokan, mediahuoneen sekä wc-tilan.

Lisäksi luokkahuoneet ovat täynnä oppitunteihin liittyviä tarvikkeita. Ulkona on koripallokori sekä rullalauta ja polkupyörä kypärineen.

Setti sopii parhaiten yli 8-vuotiaille.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi setti. Osallistumisaikaa on 27.6.2023 asti. Arvonnan yleiset säännöt voit katsoa täältä.

Kommentit (3)

Kalajoen hiekkasärkät, sieltä löytyy mm. JukuPark,Seikkailupuisto Pakka sekä sisäleikkipuisto SuperPark.

Power Park mahtavan kiva lasten kanssa käydään melkein joka kesä.

Riippu vähän millaista kohdetta hakee ja mistä päin Suomea. Mikäli tykkää luonnon läheisyydestä, mutta haluaa helpon majoituksen tai muita palveluita, Nuorisokeskus Metsäkartano Rautavaaralla on hyvä kohde.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X