Parisuhde 04.07.2019 Päivitetty 14.12.2020

Emilia Vuorisalmi eroaa: ”Jatkamme ihanan poikamme vanhempina”

Emilia Vuorisalmi tapasi miehensä keväällä 2017 ja parista tuli perhe pikavauhtia.

Teksti
Tiina Torikka

Juontajana, lääkärinä ja kirjailijana tunnettu Emilia Vuorisalmi, 40, eroaa avopuolisostaan Maurizio Pratesista. Emilia kertoi erosta torstaiaamuna Instagramissaan.

– Haluamme Maurizion kanssa ilmoittaa, että olemme perusteellisen harkinnan jälkeen päättäneet erota. Jatkamme yhteistä matkaa ihanan poikamme vanhempina, jän kirjoittaa.

Keväällä Emilia kertoi Annan haastattelussa positiivisesta vauvakuplastaan vuonna 2018 syntyneen poikansa äitinä.

– Olen aika tietoinen siitä, että saatan kokea vauva-ajan viimeisen kerran. Olen jo sen ikäinen, että emme ole suunnitelleet toista lasta, Emilia kertoi tuolloin.

Emilialla on myös teini-ikäinen tytär aiemmasta liitostaan Mikko Leppilammen kanssa.

 

Lue myös: Pienen vauvan saanut Emilia Vuorisalmi, 39: Ajattelin pitkään, että yksi lapsi riittää

Vuotta aiemmin Kaksplussan haastattelussa Emilia oli kiitollinen hyvin sujuneesta vauva-arjesta, jota ei ottanut itsestäänselvyytenä.

– On ollut hauska huomata, miten voimakkaassa rakkaushormonien kuplassa tuore äiti on synnytyksen jälkeen. En usko, että sellaista rakkaushormoniryöppyä voi mistään muualta edes saada, Emilia puhui Kaksplussan haastettelussa.

Emilia on kokenut raskaudet 26- ja 39-vuotiaana. Annan haastattelussa Emilia kertoi päättäneensä, ettei isä saa joutua ulkokehälle äidin ja vauvan välisessä symbioosissa.

– Kyllä meilläkin on omat riitamme, koska suhteemme on niin uusi. Opettelen vasta tuntemaan puolisoani, Emilia Vuorisalmi sanoi tuolloin.

Emilia ja menestynyt entinen koripalloilija Maurizio tapasivat keväällä 2017. Pian sen jälkeen Emilia tuli raskaaksi. Molemmat olivat toivoneet lasta, joskin lapsi päätti tulla nopeammin kuin he olivat suunnitelleet.

Toukokuussa Emilia lanseerasi ensimmäisen verkkokurssinsa Toivu sydänsurusta.

– Toivottavasti ero opettaa aina jotain. Koen, että kivut, joita sydänsurussa käy läpi, ovat tosi suuri voimavara. Kun pysähtyy ja kuuntelee kipua, on mahdollista ymmärtää, mitkä muutokset omassa elämässä on tehtävä, Emilia kertoi Annassa keväällä.

Lue myösUusperheen ja työn kanssa tasapainoileva rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi: ”Nyt yritän pitää kiinni rajoistani”

Sydänsuruista voi seurata myös hyvää – rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi: ”Täydellisessä rakkauden tilassa voi olla ilman parisuhdettakin”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X