Vapaa-aika 21.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Äitihoroskooppi: Jousimies on lastensa paras kaveri

Jousimiesäiti tekee arkipäivästäkin seikkailun. Eläinradan matkaaja ottaa jälkeläisensä mukaan tutkimusmatkoilleen ja opettaa heille kaiken mahdollisen ihmeellisestä maailmasta.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Mitkä ovat äitinä sinun vahvuutesi ja heikkoutesi? Äitihoroskooppi kertoo millainen jousimiesäiti on.

Lue myös Anna.fi: Jousimiehen luonnehoroskooppi

Jousimies on aina valmis seikkailuun

Hassunhauska jousimies on lastensa kaveri. Hän vaalii itsenäisyyttä sekä kannustaa lapsiaan kokeilemaan rohkeasti siipiään ja luottamaan itseensä. Jousimiehen lapset saavat tutustua erilaisiin ruokiin, kulttuureihin ja harrastuksiin.

Vapautta arvostava jousimiesäiti ei ole turhan tiukkapipoinen, vaan hän kannustaa lapsiaan tutkimaan ympärillä olevaa maailmaa ja tekemään omat johtopäätöksensä asioista.

Suurisydäminen ja hellä äiti pitääkin lasten mielipiteitä suuressa arvossa. Jousimies opettaa lapsilleen optimismia, ennakkoluulottomuutta ja aloitteellisuutta.

Jousimiesäidin kehityskohtia

Jousimiehet ovat tarkoittamattaan karkeita niin kieleltään kuin käytökseltään. Tällainen käytös voi johtaa kiusallisiin tilanteisiin. Lapsi joko häpeää äitiään tai oppii kiroilemaan vähintään yhtä rempseästi.

Ailahteleva ja nopeatempoinen jousimies saattaa luistaa rutiineista, jotka toisivat lapsen elämään säännöllisyyttä ja turvaa. Kärsivällisyys on hyve, joka jousimiehen täytyy oppia lapsen tullessa taloon.

Rauhattomalle jousimiehelle lapsen kehitys on usein liian hidastempoista. Jousimiesäidin täytyy varoa, ettei hän yli-innokkuuttaan höngi liikaa lapsensa niskaan.

Kuuluisia jousimiesäitejä

Christina Aguilera, Christina Applegate, Katherine Heigl, Katie Holmes, Vanessa Paradis, Britney Spears, Paula Vesala.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X