Vapaa-aika 21.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Äitihoroskooppi: Leijona on hauska ja rento äiti

Leijonan merkki edustaa vanhemmuutta, ja leijonaäiti on pienokaisistaan hyvin ylpeä. Leijona on eläinradan eloisin ja innostavalla tavalla lapsenmielinen äiti.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Mitkä ovat äitinä sinun vahvuutesi ja heikkoutesi? Äitihoroskooppi kertoo millainen leijonaäiti on.

Lue myös Anna.fi: Leijonan luonnehoroskooppi

Leijona kannustaa lapsiaan

Leijonaäiti satsaa lastensa koulutukseen ja lukuisiin harrastuksiin.  Lasten kehitys on hänestä sekä inspiroivaa että tärkeää. Hän opettaa lapsilleen elämän tosiasiat rehellisesti ja kaunistelematta ja kannustaa heitä kokeilemaan rohkeasti uusia asioita.

Leijonaäiti luottaa lastensa omaan arvostelukykyyn eikä hän napise turhasta. Hän haluaa heidän kokeilevan omia rajojaan ja löytävän piilevät kykynsä.

Leijonaäiti on hauska ja rento äiti, mutta hän laittaa lapset tarpeen tullen tiukasti ruotuun. Leijonaäidin lapset kunnioittavat häntä ja ovat hyväkäytöksisiä. He saavat suojelevalta äidiltään runsaasti hellyydenosoituksia.

Leijonaäidin kehityskohtia

Auringon ohjaama leijona rakastaa huomiota. Tämä draaman ja intohimon ruumiillistuma sortuu ajoittain itsekeskeisyyteen ja ylpeyteen.

Jos leijona kokee saavansa suotta osakseen vähättelyä, hänestä tulee alakuloinen ja oikukas.

Äidiksi tullessaan hänen voi olla vaikeaa hillitä näitä luonteenpiirteitään ja se muodostuukin isoimmaksi ongelmaksi hänen ja hänen lastensa välille.

Lasten voi olla vaikea ottaa ailahtelevaa äitiään tosissaan. He voivat myös kokea jäävänsä tämän suurieleisen ja -tunteisen äidin varjoon. Leijonaäidin tulee varoa odottamasta lapsiltaan liikoja. Hänen ei pidä myöskään elää omia unelmiaan heidän kauttaan.

Kuuluisia leijonaäitejä

Martina Aitolehti, Kate Beckinsale, Halle Berry, Sandra Bullock, Kelis, Jennifer Lopez, Madonna, Martha Stewart, Tarja Turunen.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X