Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Apina

Apinaäiti on positiivinen tsemppari.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on apinaäiti!

Lue myös Anna.fi: Apinan kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Apina

Apinat ovat sosiaalisia ja nokkelia. Metalli pehmentyy kuumuudessa, ja myös apinaäiti vaihtaa taktiikkaansa, jos yksi kasvatusmetodi ei toimi. Joustavuus ja kaaoksensietokyky ovat apinan parhaita puolia. Hän keskittyy olennaiseen, ei pariin lattialla lojuvaan sukkaan. Apinan koti onkin aina kotoisan sotkuinen.

Apinaäiti turhautuu negatiivisuuteen ja uppiniskaisuuteen. Hän leppyy kuitenkin nopeasti ja etsii vaikeuksista opettavaiset puolet. Apina jaksaa tsempata myös puolisoaan ruuhkavuosien puristuksessa.

Apinaa hallitsevat metalli ja yang-energia

Elementti: metalli

Metalli on ulkoisesti kova, mutta pintansa alla empaattinen elementti. Tuli sulattaa metallin, ja tiukka metalliäiti paljastuu tunteellisissa tilanteissa herkäksi. Metalliäideillä on vahvat mielipiteet kasvattamisesta, eivätkä he epäröi neuvoa muita. Metalliäiti on toisinaan pomottaja, mutta hän osaa myös motivoida lapsiaan yrittämään parhaansa. Metalliäidin vahvuus paljastuu kriisitilanteissa, joista hän selviytyy nokkeluutensa ansiosta.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X