Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Hevonen

Hevosäiti kapinoi enemmän kuin teinit.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on hevosäiti!

Lue myös Anna.fi: Hevosen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Hevonen

Hevonen on positiivinen persoona, joka saa tulesta energiaa lasten kanssa peuhaamiseen. Hevosäiti ei tosin osaa aina säädellä voimiaan ja hän voi uupua yllättäen. Hän voi pillahtaa itkuun keskellä markettia tai päiväkodin eteisessä. Väsyneenä hän sortuu töksäyttelyyn ja huutamiseen.

Vapautta rakastava hevonen ei myöskään tule toimeen auktoriteettien kanssa. Hänen on vaikea hyväksyä opettajien ja hoitajien negatiivista palautetta lapsistaan. Välillä hevosäiti on kuin kapinoiva teini, jonka vikurointia lapset häpeävät.

Hevosta hallitsevat tuli ja yang-energia

Elementti: tuli

Tulielementti tekee ihmisestä intohimoisen ja karismaattisen. Tuliäiti on täynnä menoa ja meininkiä. Hän puuhailee vanhempainyhdistyksissä ja junnujoukkueissa ja ehtii harrastaa myös itse. Tuliäiti kannustaa myös lapsiaan aktiiviseen elämäntapaan. Tämä voimakas matriarkka räjähtää, jos muut eivät taivu hänen tahtoonsa. Tuliäiti voi joskus vaatia lapsiltaan liikaa, eikä hän anna näiden kehittyä omaan tahtiinsa.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X