Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Jänis

Jänisäiti murehtii koko perheen huolet.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on jänisäiti!

Lue myös Anna.fi: Jäniksen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Jänis

Jänis on empaattinen ja herkkä horoskooppimerkki. Hän on lohduttaja, joka kantaa harteillaan niin lastensa kuin puolisonsa murheet. Jänisäiti kokee hoivaajan roolin luontevaksi, mutta hän ei saisi olla aina vastaanottava osapuoli. Jäniksenkin on tultava kuulluksi ja puhuttava omista huolistaan.

On tärkeää, ettei jänis määrittele itseään vain äidiksi, vaan hänellä on myös oma elämä. Tunteiden patoaminen tekee jäniksestä säikyn ja neuroottisen, joten höyryjä kannattaa päästellä säännöllisesti.

Jänistä hallitsevat puu ja yin-energia

Elementti: puu

Puuelementti tekee ihmisestä kaksijakoisen. Puun juuret symboloivat juurtumista, taivaalle kurkottavat oksat taas kuvaavat innostumista ja haaveilua. Puuäiti on toisaalta kotoileva emo, joka omistautuu perheelleen. Hän kaipaa silti jatkuvasti omaa vapautta ja lapsetonta aikaa. Puuäidin oikuttelu rasittaa etenkin hänen puolisoaan. Perusluonteeltaan puunainen on kuitenkin realisti, jonka juuret vetävät häntä maan pinnalle.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X