Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Käärme

Käärmeäiti on rauhallinen kotoilija.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on käärmeäiti!

Lue myös Anna.fi: Käärmeen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Käärme

Käärme symboloi hiljaista viisautta. Käärme ei kuitenkaan paljasta valppauttaan, vaan hän vaikuttaa hajamieliseltä ja laiskalta. Käärmeäiti on päällisin puolin pullantuoksuinen emäntä. Hän ei haikaile omien menojensa perään, vaan viihtyy kotona kokkaillen ja neuloen. Hän tekee paljon näkymätöntä työtä perheensä hyväksi, mutta ei pidä asiasta melua.

Käärmeäidillä on pitkä pinna, mutta joskus tulielementti saa hänet kipinöimään. Kun käärmeen mitta täyttyy, hän ei epäröi määrätä lapsille parin viikon arestia.

Käärmettä hallitsevat tuli ja yin-energia

Elementti: tuli

Tulielementti tekee ihmisestä intohimoisen ja karismaattisen. Tuliäiti on täynnä menoa ja meininkiä. Hän puuhailee vanhempainyhdistyksissä ja junnujoukkueissa ja ehtii harrastaa myös itse. Tuliäiti kannustaa myös lapsiaan aktiiviseen elämäntapaan. Tämä voimakas matriarkka räjähtää, jos muut eivät taivu hänen tahtoonsa. Tuliäiti voi joskus vaatia lapsiltaan liikaa, eikä hän anna näiden kehittyä omaan tahtiinsa.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X