Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Lohikäärme

Lohikäärmeäidin tunteet ailahtelevat.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on lohikäärmeäiti!

Lue myös Anna.fi: Lohikäärmeen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Lohikäärme

Lohikäärme on kiinalaisen horoskoopin temperamenttisimpia merkkejä. Hyvinä päivinä lohikäärmeäiti on kuin Peppi Pitkätossu, joka antaa lasten rikkoa sääntöjä ja ilkamoi näiden kanssa. Koti on vinksin vonksin, eikä lohikäärme stressaa, vaikka perheen tili olisi nollilla.

Maaelementti vetää kuitenkin lohikäärmeen mielen painuksiin. Huonoina päivinä hän makaa sohvalla ponnettomana ja valittaa, miten raskasta perhearki on. Eniten oikuista kärsii lohikäärmeen puoliso, joka ihmettelee, mistä milloinkin tuulee.

Lohikäärmettä hallitsevat maa ja yang-energia

Elementti: maa

Maaihmiset ovat rehellisiä, tyyniä ja lujia. Maaäidit ovat voimakastahtoisia, mutta rauhallisia. He eivät murru taaperon uhman tai murkun haistattelun edessä. Maaäiti kokee hyvänä esikuvana olemisen tärkeimmäksi tehtäväkseen Hän ei lelli lapsiaan, mutta ei siedä sitä, että joku kohtelee näitä epäreilusti. Maaäiti ei vaadi lapsiltaan mahdottomuuksia, mutta sovitut asiat on tehtävä viimeisen päälle.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X