Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Rotta

Rottäiti eläytyy lasten maailmaan.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on rottaäiti!

Lue myös Anna.fi: Rotan kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Rotta

Rottaäiti on leikkisä, aktiivinen ja eläytymiskykyinen. Lapset nauttivat hänen seurastaan, sillä rotta rakastaa lukemista, temppuratoja ja näytelmiä. Vaikka rottaäiti vaikuttaa hössöttäjältä, hän on tarkkanäköinen. Hän huomaa heti, jos lapsi on masentunut tai pikkuväki yrittää huijata häntä.

Rotta on myös taitava manipuloija. Hän saa lapset toimimaan tahtonsa mukaan vetoamalla ovelasti näiden herkkiin kohtiin. Rottaäiti on kuin nukkemestari, joka vetelee muita perheenjäseniä langoista, eivätkä nämä tajua toteuttavansa rotan tahtoa.

Rottaa hallitsevat vesi ja yang-energia

Elementti: vesi

Vesi on pehmeä ja joustava elementti, joka se tekee ihmisestä hoivaavan ja muuntautumiskykyisen. Vesiäidit ovat erittäin helliä. Pulppuilevan mielikuvituksensa ansiosta heidän on helppo ymmärtää lasten maailmaa. Herkkyys on myös vesiäidin heikkous. Hän voi ottaa vanhemmuudesta valtavat paineet ja pelkää jatkuvasti, mitä pahaa lapsille voi tapahtua. Myös perhearjen rutiinit voivat rasittaa boheemia luonnonlasta.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X