Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Sika

Sikaäiti on harmoninen hemmottelija.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on sikaäiti!

Lue myös Anna.fi: Sian kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Sika

Sian vuonna syntyminen on Kiinassa onnenpotku, sillä siat ovat sosiaalisia neroja. Heitä hallitseva vesi viilentää kuumat tunteet ja luo ympäristöön harmoniaa. Sikaäiti erottaa riitapukarit toisistaan ja saa umpimielisen murkun avautumaan tunteistaan.

Sika on esteettinen herkkusuu, jotka hemmottelee läheisiään upeilla päivällisillä. Myös hänen kotinsa on viimeisen päälle sisustettu. Sika kaipaa kehuja vaivannäöstään, sillä pahin loukkaus hänelle on se, että perhe ottaa hänet itsestäänselvyytenä.

Sikaa hallitsevat vesi ja yin-energia

Elementti: vesi

Vesi on pehmeä ja joustava elementti, joka se tekee ihmisestä hoivaavan ja muuntautumiskykyisen. Vesiäidit ovat erittäin helliä. Pulppuilevan mielikuvituksensa ansiosta heidän on helppo ymmärtää lasten maailmaa. Herkkyys on myös vesiäidin heikkous. Hän voi ottaa vanhemmuudesta valtavat paineet ja pelkää jatkuvasti, mitä pahaa lapsille voi tapahtua. Myös perhearjen rutiinit voivat rasittaa boheemia luonnonlasta.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X