Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Tiikeri

Tiikeriäiti rähjää stressaantuneena.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on tiikeriäiti!

Lue myös Anna.fi: Tiikerin kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Tiikeri

Tiikeri on kiinalaisen horoskoopin kaksijakoisin merkki. Hän on iloinen ja optimistinen, kun arki rullaa. Jos asiat eivät suju tiikeriäidin mielen mukaan, hän muuttuu kiukuttelevaksi marttyyriksi. Etenkin lasten vitkastelu ja kaikenlainen säätö saavat hänet räjähtelemään.

Tiikeriäidin suurin haaste on oppia käyttäytymään kypsästi ja rauhallisesti. Hän ei saisi vajota lasten tasolle ollessaan stressaantunut ja väsynyt. Puuelementti tuo tiikerin tuliseen persoonaan kaivattua viisautta, joka korostuu tiikerin vanhetessa.

Tiikeriä hallitsevat puu ja yang-energia

Elementti: puu

Puuelementti tekee ihmisestä kaksijakoisen. Puun juuret symboloivat juurtumista, taivaalle kurkottavat oksat taas kuvaavat innostumista ja haaveilua. Puuäiti on toisaalta kotoileva emo, joka omistautuu perheelleen. Hän kaipaa silti jatkuvasti omaa vapautta ja lapsetonta aikaa. Puuäidin oikuttelu rasittaa etenkin hänen puolisoaan. Perusluonteeltaan puunainen on kuitenkin realisti, jonka juuret vetävät häntä maan pinnalle.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X