Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Vuohi

Vuohiäiti on hellä kiintymysvanhempi.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on vuohiäiti!

Lue myös Anna.fi: Vuohen kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Vuohi

Vuohi on kiinalaisen horoskoopin herkin merkki, jolle äitiys on suuri henkinen matka. Vuohiäiti puhuu kiintymysvanhemmuuden ja lapsentahtisuuden puolesta. Häntä soimataan hurmosäidiksi, joka uhraa koko elämänsä lapsille. Myös isä voi kokea jäävänsä lasten varjoon. Vuohi saa äitiydestään kuitenkin energiaa, jonka hän kanavoi usein taiteeseen.

Vuohiäidit ovat takertuvia ja heillä on tapana passata aikuisia lapsiaan. Vuohen on annettava lastensa itsenäistyä ja tehdä virheitä, jotta he oppivat ottamaan vastuun elämästään.

Vuohta hallitsevat maa ja yin-energia

Elementti: maa

Maaihmiset ovat rehellisiä, tyyniä ja lujia. Maaäidit ovat voimakastahtoisia, mutta rauhallisia. He eivät murru taaperon uhman tai murkun haistattelun edessä. Maaäiti kokee hyvänä esikuvana olemisen tärkeimmäksi tehtäväkseen Hän ei lelli lapsiaan, mutta ei siedä sitä, että joku kohtelee näitä epäreilusti. Maaäiti ei vaadi lapsiltaan mahdottomuuksia, mutta sovitut asiat on tehtävä viimeisen päälle.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lähteet: Chinese ZodiacLove To Know ja Taija Mård, Idän ja lännen astrologia (Karisto, 2005)

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X