Raskaus 19.04.2023

Juontaja Tuija Pehkonen jakoi somessa laskukaavan, joka osoittautui ilouutiseksi: ”Jos kaikki menee hyvin, meitä on kohta 4”

Tuijalla ja Eero-puolisolla on entuudestaan vuonna 2020 syntynyt lapsi.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tiia Ahjotuli / OM-arkisto

Juontaja Tuija Pehkonen, 37, on raskaana.

Tieto selviää Instagramista, jonne Tuija jakoi keväisen potretin perheestään. Tuijan lisäksi kuvassa poseeraavat entinen lumilautailija Eero Ettala, 38, sekä pariskunnan esikoinen.

– Jos kaikki menee hyvin, meitä on kohta 4, Tuija kirjoittaa neljän punaisen sydämen kera.

Oheen Tuija on veistellyt laskukaavan 1+1=4.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) jakama julkaisu

Monet julkkikset ovat jo ennättäneet kommentoimaan ilouutista. Muun muassa juontaja Vappu Pimiä, laulaja Anna Puu sekä kokonainen joukko tunnettuja somevaikuttajia ja tv-kasvoja ovat onnitelleet perhettä.

– Onnea koko köörille! toivottaa uutisankkuri Kirsi Alm-Siira.

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala ovat olleet naimisissa joulukuusta 2019 lähtien. He tutustuivat toisiinsa Emma-gaalassa vuonna 2018.

Pariskunta sai esikoisensa syksyllä 2020, joten perheen sisaruksille tulee ikäeroa kolmisen vuotta.

Lue myös: Kirsi Alm-Siira on rehellinen tyttärilleen epäsuotuisasta menneisyydestään peruskoulussa: ”Kiusasin opettajia”

Tuija Pehkonen oppi hidastamaan ensimmäisessä raskaudessa

Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa vuonna 2020 Tuija kertoi, että raskaus pakotti hänet opettelemaan lempeämmän tavan harjoitella. Haastattelun antamisen aikoihin hän odotti esikoistaan.

– On kasvattavaa joutua kuuntelemaan kroppaansa eri tavalla kuin ennen, himotreenaajaksi tunnustautuva juontaja sanoi Annalle tuolloin.

Annassa Tuija arvioi, että etenkin ensimmäinen raskaus on ”aikamoinen myllerrys”.

Seura-lehdelle keväällä 2022 antamassaan haastattelussa Tuija puolestaan mainitsi, että vanhemmuus jännitti häntä paljon. Tuijan mukaan neuvolassa häntä jo kiellettiin menemästä enää Googleen, koska hän yritti varautua äitiyteen lukemalla aiheesta.

– Vanhemmuus on tosi iso lahja, josta olen kiitollinen, Tuija Pehkonen sanoi Seurassa.

Samalla hän kertoi, että hänelle ja Eerolle on ollut itsestään selvää, että vanhemmuus on heidän perheessään tasa-arvoista. Haastattelusta selviää, että pariskunta on vaihdellut vetovastuuta kotona aina senhetkisen työtilanteen mukaan.

Sekä Tuija Pehkonen että Eero Ettala ovat yrittäjiä.

Lue myös: Näyttelijä Aku Hirviniemi saa vauvan koiraperheeseen: ”Elsa miettii, mistä saavutetuista eduista joutuu luopumaan”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X