Raskaus 09.02.2020 Päivitetty 10.02.2020

”Parhaat” itkut raskaana x 24 - Se tunne, kun yrität itkemättä laulaa Serenan tunnarin

Raskaana ollessa kyynelet virtaavat syystä jos toisesta. Äidit paljastavat jälkikäteen övereimmät.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock
2 kommenttia

Raskausitkujen pyhä kolminaisuus: kaikki televisio-ohjelmat, kaikki musiikki, kaikki ruoka. Itkukohtaus voi tulla myös silloin, jos sinulla on liikaa odotuksia päivän säästä!

Kaksplussan lukijat kertovat raskautensa ikimuistoiset hormonikyyneleet.

Itkukohtaus telkkarin missikisoille

”Itkin, kun luontodokkarissa kuutti meinasi jäädä uroksen alle. Itkin, kun mies ei meinannut hakea minulle Mars-patukkaa kaupasta. Aloin itkeä myös omasta kannustuspuheestani, kun vein pojan hänen ensimmäisenä koulupäivänään kouluun.”

”Jos näin telkkarissa jonkun synnyttävän tai jonkin muunlaisen koskettavan kohtauksen, tuli tippa linssiin. Ärtynyt ja itkuinen taisin välillä olla molemmissa raskauksissa unettomuuden takia.”

”Kun missikisoissa käytettiin puheenvuoro vesikriisin esiin tuomiseksi, kyyneleet alkoivat virrata.”

”Itkin aina, kun katselin Tarjousten metsästäjiä, jossa jenkkiläiset alennuskuponkien kerääjät hyödyntävät kauppojen tarjouksia ja kahmivat alennustavaraa.”

”Itkin koiramme huonosti hoidettuja hampaita ja Teho-osaston jaksoja.”

itkukohtaus

”Tää vesipullomainos on mulle tosi henkilökohtainen.”

”Itkin mainokselle, jossa lauletaan time to say goodbye ja pullot vierivät portaita pitkin alas.”

”Itkin elokuville alkuraskaudessa. Loppuraskaudessa saatoin vollottaa kaikelle tosi pitkään. En myöskään nukkunut ollenkaan viimeisimpään kolmeen kuukauteen. Sanonta kuuluu, että ihminen oikein hehkuu raskauden aikana. Sen kuuleminen otti pattiin ihan älyttömästi.”

”Itkukohtaus tuli Leijonakuningasta katsoes­sa, kun Simba etsi isäänsä.”

Itkin ostamalleni pehmolelulle – enkä antanutkaan sitä

”Näin ison pehmopingviinin kaupassa ja halusin ostaa sen vauvalle, mutta päädyin sitten kuitenkin jättämään sen hyllyyn. Kävellessämme kassalle itkin, kun pingviinin piti jäädä kauppaan. Myöhemmin itkin kotona pingviinin perään, sillä kaverini oli ostanut sellaisen heidän vauvalleen. Ja itkin vielä lisää, kun mies oli käynyt etsimässä pingviiniä kaupasta ja se oli myyty loppuun.”

”Ostin tuliaispehmolelun lahjaksi ystäväperheen lapselle, mutta halusinkin niin kipeästi pitää sen itse, että aloin itkeä. Yllätyin itsekin reaktiostani, koska en tiennyt vielä olevani raskaana. Kun testi oli pari viikkoa sen jälkeen positiivinen, päätin pitää pehmolelun ja antaa lahjaksi jotakin muuta. Pehmosta tuli nimeltään Lilli, ja esikoislapseni sai sen. Lilli on meillä vieläkin, ja lapsia on jo kaksi.”

Itkukohtaus Serenan tunnarille

”Imagine Dragons -yhtyeen Thunder itketti. Enää en ymmärrä miksi.”

”Viimeksi itkin laulaessani Serenan tunnaria.”

”Lennä, lennä leppäkerttu -laulun sanat saivat minut vollottamaan.”

”Vollotin kyllä oikeastaan ihan kaikelle. Purskahdin totaaliseen itkuun, kun sisko tuli yllättäen käymään.”

”’En halua lisää ruokaa’, totesi lapsi. Purskahdin itkuun.”

”Ensimmäinen raskaus meni lähes kaksi viikkoa yli. Viimeiset viikot itkin syntymätöntä vauvaa. Raahustin merenrannassa kumpparit jalassa marraskuun harmaudessa ja itkin sitä, ettei lapsi suostunut syntymään.”

”Itkin juhannuksena neljä tuntia, koska oli niin kylmä sää.”

Itkukohtaus, koska en halunnut jäätelöä

”Hyvänmakuiset ruuat saivat kyynelkanavat aukeamaan esikoista odottaessa. Toisessa raskaudessa en ollut niin itkuherkkä – lähinnä kaikki otti nuppiin.”

”Miehen kanssa tuli erimielisyyttä siitä, mitä ruokaa tekisimme. Jos en saanut haluamaani ruokaa, tuli itku.”

”Tilasin pirtelön, ja sainkin jäätelön. Sain kauhean itkukohtauksen, ja pikaruokapaikan kassa sai kuulla kunniansa.”

”Itkin kaupassa elokuussa, kun en löytänyt lanttulaatikkoa. Isäntä lopulta löysi sitä pakasteena: voi sitä riemun määrää. Kotona iski todellisuus, kun tajusin, että laatikko pitää sulattaa ja paistaa ennen syömistä. Itku oli entistä pahempi.”

”Laitoin miehelle ja lapsille nakkeja uuniin ja käräytin ne sitten. Tuli itku.”

”Unohdin laittaa ruokaan mausteita sitä valmistaessa. Itkuhan siitä tuli, kun aloin maistelemaan mautonta ruokaa pöydässä.”

Lähde: Kaksplussan Facebook-sivu

Lisää itkuja! Ennennäkemätön pettymys sai odottajan romahtamaan: ”Lätty repesi”

Kommentit (2)

Silloin tuli telkkarista Mäkkärin mainos, jossa pikku possu kulki kyltin kanssa ja huusi: ”syökää kanaa!”, ”Syökää kanaa!” Itkin joka kerta, kun näin sen tai edes ajattelin pientä reppanaa possua.

Esikoista odottaessani itkin kun esikoiseni isä astui vahingossa etanan päälle,olin vihainen hänelle kaksi päivää purskahdellen aina uudestaan itkuun,ennenkuin suostuin antamaan tämän vahingon hänelle anteeksi. Kuopusta odottaessa tilasin pizzeriasta kanaranskalaiset ja sainkin kebabranskalaiset. Aloin itkemään ja soitin itkuisena pizzeriaan että en edes syö kebabia, johon he vielä väittivät vastaan että olin tilannut kebabannoksen. Tyttöni isä joutui puhumaan lopuksi puhelimessa kun en enää itkultani pystynyt. Loppujenlopuksi sain uuden annoksen kanalla. 😂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X