Raskaus 22.12.2020

Pipsa Hurmerinta, 42, raskaana – tyylikäs mustavalkokuva paljasti iloisen uutisen

Pipsa Hurmerinnan ja hänen puolisonsa perhe täydentyy yhdellä lapsella.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Niclas Mäkelä / OM

On mieltä lämmittävää saada kuulla raskausuutisista – ja vieläpä joulun aikaan. Kokki ja entinen malli, Pipsa Hurmerinta, 42, on kertonut Instagram-tilillään odottavansa vauvaa.

Pipsalla on ennestään yksi kouluikäinen lapsi puolisonsa, muusikko Markus Nordenstrengin, 46, kanssa. Pipsan julkaisemassa kuvassa koko perhe pitelee käsiään raskausvatsalla.

– 2020, ei niin huono sitten kuitenkaan, Pipsa kirjoittaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Pipsa Hurmerinta (@pipsahurmerinta) jakama julkaisu

Tyylikkääseen mustavalkokuvaan on sadellut lukuisia onnitteluita, joiden joukossa on onnentoivotukset muun muassa muusikko Paula Vesalalta, näyttelijä Pihla Viitalalta, juontaja Maria Veitolalta ja radiojuontaja Anni Hautalalta.

”Rutiinit ovat laiskan vanhemman pelastus”

Pipsa kertoi taannoin Kaksplussalle, että hänen ja miehensä työt ovat vailla rutiineita, joten lapsiperhearki tuo kaivattua rytmiä työskentelyyn.

– Meillä on myös tarkat ruoka- ja nukkumaanmenoajat. Rutiinit ovat laiskan vanhemman pelastus, ja tässä suhteessa me olemme laiskoja, Pipsa kertoo.

Lastenhoitoapua kannattaa Pipsan mukaan pyytää rohkeasti silloin, kun sitä kaipaa.

– En häpeä pyytää lastenhoitoapua. Olemme onnekkaita, sillä meillä on laaja tukiverkosto ympärillämme ja saamme tarvittaessa apua esimerkiksi poikamme isovanhemmilta tai ystäviltämme. Olen myös itse hoitanut paljon kavereideni lapsia.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X