Raskaus 29.01.2024

Seitsenottelija Maria Huntington pelkäsi, ettei voisi tulla raskaaksi – paljastaa nyt ihanan uutisen

Urheilutähti kertoo raskauskuviensa ohessa, että lasta odotetaan syntyväksi kesällä.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tommi Tuomi / OM-arkisto

Menestynyt seitsenottelija Maria Huntington, 26, on raskaana. Ilouutinen selviää paitsi Marian Instagram-tililtä myös urheilijatähden Timeout-podcastissa, jota hän juontaa yhdessä ystävänsä, aitajuoksija Lotta Haralan kanssa.

Somejulkaisussaan Maria poseeraa mustissa alusvaatteissa niin, että kauniisti pyöristynyt vatsa pääsee esille.

– Ensin tuli rakkaus, sitten tulit sinä, Maria tunnelmoi englanninkielisessä kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Maanantaina ilmestyneessä podcast-jaksossa Maria kertoo raskaudestaan yksityiskohtaisemmin. Jaksossa Maria paljastaa, että lapsi on aina ollut hänen elämänsä suurin haave – ja samalla hänen suurin pelkonsa on ollut se, että raskaaksi tuleminen ei jostain syystä onnistuisi.

Kaksplussan haastattelussa vuonna 2020 Maria puhui samoista teemoista. Tuolloin 23-vuotias urheilija pohti, miten kilpaurheilu-uran ja perheen perustamisen voisi yhdistää.

Haastattelussa urheiluakin tärkeämmiksi asioiksi elämässä Maria nimesi perheen ja kodin. Naisurheilijoille raskaus kuitenkin pakottaa harjoittelun ja kilpailun tauolle, millä on myös taloudellisia vaikutuksia.

– Haluaisin tehdä pitkän uran ja urheilla mahdollisesti vielä 10 vuotta, mutta en tiedä pystynkö odottamaan 10 vuotta, että saisin ensimmäisen lapsen, Maria totesi tuolloin.

Maria Huntington on pitänyt taukoa urheilu-urastaan viime kesästä lähtien. Hänen perheeseensä kuuluvat entuudestaan puoliso Riku Dufva ja tämän kouluikäinen lapsi.

Lue myös: Yleisurheilutähti Maria Huntington: ”Haluan tehdä pitkän uran, mutta en tiedä voinko odottaa 10 vuotta, ennen kuin saan lapsen”

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X