Raskaus 06.02.2024

Valloittava jorausvideo paljastaa: Jukka ja Chachi Hildén odottavat vauvaa!

Hildénien uusperheeseen kuuluu entuudestaan neljä lasta.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tommi Tuomi / OM-arkisto

Duudsonit-tähti Jukka Hildénille ja tanssija Chachi Hildénille on tulossa vauva. Tulokas on pariskunnan kolmas yhteinen lapsi.

Raskausuutinen selviää hyväntuulisella tanssivideolla, jolla esiintyy koko Hildénien perhe. Videon alussa tehdään selväksi announcement-tekstillä, että nyt on luvassa ilmoitusluontoista asiaa. Tanssin päätteeksi Chachi paljastaa pyöristyneen vatsansa.

Nykyiseen Hildénien lapsikatraaseen kuuluvat Jukan lapset Sisu (s. 2012) ja Lili (s. 2014) hänen aiemmasta liitostaan sekä Chachin ja Jukan yhteinen jälkikasvu Sophia (s. 2019) ja Amelié (s. 2021).

Muutama vuosi sitten Seura-lehden haastattelussa Jukka ja Chachi vihjasivat, että he toivovat paljon lapsia. Haastattelun antamisen aikaan Sophia-tytär oli noin vuoden ikäinen.

Kaksplussan taannoisessa haastattelussa Jukka Hildén avasi puolestaan ajatuksiaan isyydestä, parisuhteesta ja kasvatuksesta.

– Vanhemmuudessakin harjoitus tekee mestarin. Mitä suuremmaksi tämä perhesirkus on kasvanut, sitä enemmän olen pystynyt nauttimaan vanhemmuudesta, hän totesi Kaksplussalle.

Jukka ja Chachi Hildén tapasivat Perun vuoristossa tv-ohjelman kuvauksissa vuonna 2017. Pari meni naimisiin vuonna 2019.

Lue myös: Jos parisuhde voi huonosti, voivatko lapsetkin huonosti? Näin Jukka Hildén vastaa väitteisiin vanhemmuudesta

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X