-05 syntyneet?

  • Viestiketjun aloittaja kesämaiju
  • Ensimmäinen viesti
kesämaiju
Onko lapsesi olluttu kuinka terve syntymästä asti tähän päivään?

Meidän poika ollut kerran alle 1v. pari pv kuumeessa (rokotuksesta) ja oksennustaudissa pari pv reilun vuoden vanhana. Nyt poika 1,6v.
 
janni75
yli vuoden ikään oli täysin terve, sitte sai multa flunssan ja sen perään tarhasta jonku pöpön eli pitempään n nyt sairastanu. onneks se pahin kesti vaan pari pvää. poika nyt 1v 2kk.
 
Meillä kesällä 05 syntynyt tyttö.Vuoden ikään mennessä sairasti lievän silmätulehduksen ja ja 1v2kk iässä 2päivää kestävän "flunssan",ei ollu kuumetta ,yskää ym,vain pientä nuhaa ja veto veks,nyt tyttö 1v4kk eikä muuten ole sairastellut.Tyttö kotihoidossa mikä vaikuttanee asiaan,kun tarhassa ne pöpöt helpommin pyörii ja tarttuu.
 
Meillä poika nyt 1v. ja 1kk. maitoallergia ja refluksi syntymästä asti. Nyt ei ne enää vaivaa :snotty: rs- viruksen yakia sairaalassa 5pv. Muutenki meni koko viime talvi- ja kevä jatkuvissa räkätudeissa ja kuumeissa :'(
Eli kaikenkaikkiaan meillä oli ihan P: aska viime talvi ja oikeesstaan koko pojan elinaika :headwall:
Nyt ollut siis rauhallisempaa n. 4kk:tta =)
 
Meill neiti 1v8kk ja sairastanut 2x munuaisaltaisiin ulottuvat pissatulehduksen ja todettu virtsarefluksi, allergioina on koivu, koira, maito,kananmuna ja vehnä. Nyt pari kuukautta sitten sai diagnoosiksi infektio astma. Kurkunpään tulehdus ollut varmaan kymmenisen kertaa ja flunssa saman verran. Nyt on myös korvatulehdukset alkanu vaivaa, ollut nyt 3 kertaa peräkkäin kuukauden sisällä.
Kotihoidossa on ja tarhaan en ole viell ajatellut laittaa kun on noita allergioita ja sairauksia sen verran enemmän. Odottelen ett on täyttänyt 3v ja mietin sitten uudelleen.
 
meilläkin poitsu syntynyt 9/05 ja 2,5kk ikäisestä ollu korvakierre, ja nyt on menossa 12 tulehdus. et aika rankkaa on ollu ainakin lapsella ja vähän äidilläkin. muuta ei kuitenkaan ole ollut, ehkä lievä maitoallergia
 
Äettä
Meillä 5/05 syntynyt poika eikä ole sairastellut. Viime viikolla oli nenä vähän tukkoinen, mutta kuumetta tai muuta ei ole ollut. Rintamaitoakaan ei saanut kun eka kuukauden ja silloinkin vain osittain...
 
Tyttö syntyny 05/05 ja hänellä on ollu muutama flunssa, kerran raju oksennus- ja ripulitauti ja just vähän aikaa sitten oli vauvarokko....eipä nyt sen ihmeempiä tuu mieleen, eli tosi kivasti on mun mielestä menny =)
 
anu
02/05 syntynyt tylleröinen täällä :wave:

Sairastelut alkoi n.7kk iässä, jolloin oltiin käytännössä kolme kk jatkuvan korvatulehduskierteen kourissa... Sitten oli vesirokko, joka oli aivan kamala! Sitten pari viikkoa siitä vauvarokko. Ja sitten taas kuume/flunssa/korvat...

Kesä oltiin ihan terveenä, mutta taas syyskuusta parin viikon välein sairaana, kuten nytkin; kuumeessa ja yskässä..tiedän jo, että viim. perjantaina voidaan mennä hakeen taas lääkekuuri korville :(

Vuoroin on ollut perhepäivähoidossa ja nyt elokuusta ihan kotosalla..eipä tuolla ole ollut merkitystä näiden kanssa..
 
pieniprinsessa
Meillä typy syntyi 6/05 ja rintaruokinnan aikaan 3kk iässä oli kuumetta muutaman päivän,nyt pari nuhakertaa ollu. Iloinen ja terve typykkä. Niin ja.. Maitoallergiaa epäilivät vauvana ihottuman takia (oli jaloissa taipeessa), mutta ei sit ollukaan..iho muuten kuivahko välistä.
 
7/05 syntynyt poika ei 8 kk ikään mennessä sairastanut lainkaan (imetin 7 kk) pientä nuhaa lukuunottamatta. Sen jälkeen sitten onkin.
Eli 8kk-1v4kk:
- 8 kk oksennustauti
- 9 kk flunssa ja kurkunpääntulehdus (jonka takia 4 vrk sairaalassa)
- 10 kk flunssa ja korvatulehdus
- 12,5 kk angiina ja korvatulehdus
- 1 v 3 kk flunssa ja sen verran paha korvatulehdus että tärykalvo puhkesi
ja lisäksi leikattiin nivustyrä 1 v 1 kk iässä.
 
Aikast terveenä ollaan oltu. Yks sellanen kolmen päivän kuume oli, mut muuten ollaan vältytty niin ja yhdestä rokotuksesta hieman kohosi lämpö. Nyt oltu kuukausi hoidossa, joten saa nähä kuin kauan terveenä ollaan.
Ikää pian 1v 6kk.
 
hei!aattelinpa laitella tänne jotai...meil synty poikavauva 27.1-05 :heart: nyt on 1v9kk.oli pieni eka kerran kuumeessa alle 2kk ikäisenä,ihmettelin et miten voi olla mahdollista ku luin kirjoista et tosi harvoin alle 3kk ois kuumeessa,mut neuvola lääkäril käytiin ni kävi ilmi ete oli korvatulehdus,2.9-06 oli sit rotaviruksen vuoro,se oli kyl iha kamalaa varmaa meni melkee puolikas vaippapussi päivässä sitä kesti viikon!! :eek: onneks ei tarvinu sairaalaa asti lähteä,ku joi tarpeeks nestettä ja viel on sairastettu 7.4-06 vauvarokko.et sellasta.ihana mussukka se on :heart: nyt tyytyväisenä nukkuu ulkona.tostapa tuli sairauslista :LOL: no eipä jaksa pyyhkiä,ku sain kirjotettuaki.enpä lukenu kirjoituksia,oliha teilki näköjään sairausista :D <br><br>
 
04/05 syntynyt poitsu täällä, aprillipäivän lapsi. Todettiin parin päivän ikäisenä avoin ductus, korjattiin Helsingissä katetroimalla joulukuussa-05. Vauvarokko oli n. 1,5kk sitten, nyt viimeiset 1,5viikkoa ollut flunssassa. Yksi korvatulehdus viime keväänä. Allergioina todettu tähän mennessä kissa, koira ja kananmuna. Koiralle RAST-arvo 4, samoin kissalle, kananmunalle muistaakseni 2. Allergiaepäilyt on vielä lisäksi (näin niinkuin kotikonstein arvioituna) lakritsi ja mansikka....Poitsu on melkoinen kiipeilijä ja rasavilli muutenkin, äiti ei perässä pysy :LOL:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.11.2006 klo 11:53 äippä kirjoitti:
Tyttö syntyi heinäkuussa -05 ja nyt oli syksyllä ensimmäinen nuha :heart:


Aivan käsittämätön vastustuskyky teidän neidillä!!! Meillä sairaalahoitoon asti vienyttä räkää ja yskää, korvakierre (toistaiseksi katkaistu putkituksella ja kitarisojen poistolla), rota-virus ja muuten vain flunssaa ja kuumetta silloin tällöin (hampaat?)
 
Meitin tyttö on syntynyt 3/05.Ja on ainoastaan sairastanut vauvarokon vuoden ikäsenä.
Toistaseksi päästy helpolla.Mut kai sitten kun joskus tarhaan menee ni saa helpommin pöpöjä kun täällä kotona ollessa.
 

Yhteistyössä