1,5 v alkanut öisin heräilemään itkemään, useita kertoja yössä

Ihan kun olisi pikkuvauva taas talossa, yöllä saa jotain 3 kertaa nousta kun tyttö itkee, eikä millään välillä rauhoitu. Itkesekelee muutaman kerran useamminkin, mutta aina ei tarvitse nousta. Hampaita saattaisi tehdä, mutta kun ei särkylääkekään auta, niin arvelen että heräileekö pahoihin uniin. Olen tosi väsynyt, kun hän herättää 3 jälkeen, en saa enää nukahdettua, sitä ennen kyllä nukun uudestaan. Viime yönä sovittiin miehen kanssa, että pistän korvatulpat ja hän hoitaa yönousemiset, mutta kun se karjunta kuului niidenkin läpi.
Kuuluuko tämä ikään, onko muilla samanikäisillä samanlaista?

Nimimerkillä väsynyt...
 
meillä on ollut tota kans aika paljon keskimmäisellä... yleensä kyllä johtunut mielestäni hampaista tai flunssasta tai korvatulehdus tm.. käytä lääkäril et ees korvat katotaan?? voi olla vaihekin kyllä..
 
Meillä samanlaista ollut parin kuukauden ajan. Tyttö kylläkin jo 2 v. Luulen ,että johtuu unista meillä ,kun terve on ja hampaat kaikki tulleet. Taaperon päivät niin touhukkaita ,että uniin menee. Välillä ei tuumaa kädet täällä riittää ,kun vauva 2 kk syö vielä usein yöllä :). Meillä rauhoittuu suht nopeasti ,kun kaappaa turvallisesti kainaloon ja silittelee. Nukumme perhepedissä ,joten siksi helppoa eikä niin rankkaa ,kun ei tarvi ylös nousta.
 
Täällä sama homma..Kun päiväkodin aloitti loppui yöhuuto, mutta nyt se on tullut takaisin. n puolen vuoden jälkeen. Herää 1-2 tuntia nukkumaan menon jälkeen. Poika seisoskelee tai istuu sängyssä ja itkustelee. Nukahtaa kyllä jonkun ajan päästä, mutta joskus voi mennä tuntikin aikaa. Itse olen miettinyt syyksi hampaat, päivän tapahtumat tulee uniin ja oppi jokunen aika sitten käveleenkin. Toivottavasti rauhottuu pian:)
 
Meillä on tuota ollut useamman kerran ja aina on korvatulehdus paljastunut syyksi. :attn: Toki joskus satunnaisesti voi nähdä painajaisia yms, mutta usea peräkkäinen raivoyö on johtunut korvista eikä kunnon tulehduksessa lääke ole enää auttanut.
 
Meillä tehtiin tuossa iässä kulmahampaat. Kaikki puhkes siihen samaan syssyyn ja siihen ei kyllä särkylääkkeet juuri auttanut. Kuukauden päivät meni vähä heikommilla unilla yöt, mutta sit alko pikkuhiljaa helpottamaan
 
meillä poika tekee tuota myös,nyt on vähän rauhottunu..huomasin kun kurkkasin jäpikän ikeniä että ylähampaat on melkein puhjennu ja alas niiden kahden alahampaan kummallekkin puolelle on tulossa hamput.siinä varmaan syy ainakin meidän huutoihin
 
Nostelenpa tätä, kun on meilläkin ajankohtaista... poika on oikeastaan pari, kolme kuukautta heräillyt itkeskelemään harva se yö. Kerran tai kaksi ja välillä tuhtaa lähes läpi yön. tuntuu niinkuin uni olisi tosi kevyttä, kun herää pieneenkin ääneen, tänäänkin herättiin ilmeisesti isännän puhelin piippaukseen puoli viisi. "Hyvinä aikoina" poika nukkui hyvin ja makeasti 12h yöunet. Tarkoitan hyvillä ajoilla tuota, kun allergiat alkoivat väistymään....

Korvat on tsekattu kolmeen kertaan viimeisen parin kuukauden aikana ja ovat terveet.

Tosin meillä pari kuukautta sitten oli ensin enterorokko, josta jäi paha yskä ja se on meillä yhä edelleen. Toissayönä oksensi koko sängyn kun kakoi niin. Enterorokon jälkeen meillä oli flunssaa ja nyt reipas viikko sitten laitettiin mpr ja ei kai tykännyt siinä olevasta kananmunasta kun ripuloitti lähestulkoon viikon sen jälkeen... Voiko mpr:stä tulla flunssan oireita ja/tai voiko se pahentaa sitä??? :attn:

Nuhaa ja tuota yskää oli jo rokotukseen mennessä...

En keksi enää muuta kuin kaikkien sattumien yhteisummaa ja lisänä vielä mahdollinen hampaitten tulo ja unien/painajaisten alkaminen tähän ikään.....

Vitsit, kun osaa olla neuvoton taas tämän kolmannen kanssa.... Ja väsynyt! :snotty: :p
 
Meillä on kanssa tällä hekellä vajaa 1½v tytöllä yöheräämisiä. Välillä nukkuu kuin tukki koko yön, mutta välillä herätään sen seitsemän kertaa... Useimmiten kerran pari yössä päästää itkut, mut onneks rauhoittuu heti syliin kun nostaa ja melkein samantien saa takas sänkyyn laittaa. En tiedä herääkö sit siihen et on potkinu peiton päältään vauhdikkaiden uniensa takia, vai mikä sitten on syynä.
Terveenä tyty on ollu, eikä hampaita näy tulevaksi...

Kiva kuulla et muillakin on samanlaista öisin, ei olla ainoita...
 
Meillä on tyttö nyt 1v 7kk ja hän on alkanut kanssa itkeskelemään öisin :| Itkuja ei tule joka yö,vaan silloin tällöin,luulisin,että ovat niitä ns. kauhukohtauksia,kun huutaa ihan unissaan,eikä reagoi :'( Esikoinen on nyt 4v ja hän sai aikanaan samanlaisia itkukohtauksia.
 

Yhteistyössä