1,5 v neuvola, pituus, paino jne.

  • Viestiketjun aloittaja Beep
  • Ensimmäinen viesti
Meillä neiti oli viime viikolla 1,5 v neuvolassa, annettiin nyt vasta mpr-rokote, kun viimeksi 1 v 3 kk nlassa oli flunnssainen, ei rokotettu silloin.

Viikko rokotuksesta, eli tän viikon ti, tuli nuhaa, näppylöitä ja kitisee enemmän, mutta eiköhän se pian ohi mee.

Tytöllä pituutta 87 cm ja paino 12,4 kg

Sairaslapsi.com sivustolla hyvin lapsen pituus ja painokäyrät
 
Tyttö 85,2cm ja 12,8kg aina ollut isomman puoleinen neiti :heart:

Mpr:n oireista en voi sanoa varmaksi, koska tasan viikon kuluttua rokotuksesta nousi kuume, mutta se jatkuikin 3 päivää 40 asteessa ja sitten tuli korvatulehdus. Lääkäri sanoi ettei rokotuksen aiheuttama kuume voi kestää noin kauaa. Eli en tiedä onko se aluperinkään rokotuksesta johtuvaa...
 
Tänään oli 1,5-v. neuvola. Poika oli hiukan kasvanut, pituutta 88,4 cm ja painoa 12,1 kg. Pituuteen nähden hoikka poika. Mpr-rokotteen sai myös tänään, saa nähdä tuleeko oireita sit parin viikon sisällä vai ei. Meillä terkkari sanoi, että jos oireita tulee, ne tulee 10-14 päivän sisällä ja kova kuume voi kestää jopa 4 päivää :/ .
 
Meidän typy oli 83 cm ja 11,1 kg. MPR saatiin. Pojalla aikoinaan nousi siitä tasan viikon päästä kova kuume, joka kesti 4 päivää ja samaan aikaan oli ihan tuhkarokon näköisiä näppyjä ymräri kroppaa. Terkka sanoi, että on mahdollisesti saanut lievän tuhkarokon siitä rokotteesta.
 
Meillä oli tytöllä 1½v neuvola keskiviikkona ja pituutta oli 78cm ja painoa 9555g, nyt oli kasvanut hienosti :heart: mpr-rokotusta ei laitettu laajojen ruoka-aine allergioiden vuoksi vaan se siirrettiin 2v neuvolaan.
 

Yhteistyössä