1-vuotiaan syömislakko?

Onko kenelleen 1-vuotiaan vanhemmalle tuttua yhtäkkinen syömislakko? Lapsi ollut aina hyvä syömään, ei oikeastaan koskaan kieltäytynyt, pelleillyt, ym. Nyt muutaman vk ollut jostain ihmeen syystä mahdoton saada syömään mitään! Joisi vain maitoa. Alkaa kiukuta, kun kuuleekin sanan syöminen. Kyyneleet valuvat syöttötuolissa, kun yritetään edes jollain keinolla saada syömään. Olen antanut tavaroita & lusikoita omaan käteen, samoin maitopullon, ei auta. Hampaita varmaan tulee, mutta ei ne ennen ole tälläistä aiheuttaneet. Lapsella ollut kauan yskää, tuntuu, että yskimisrefleksi jotenkin "syventynyt", kun saattaa ohuesta puurostakin tulla oksennusrefleksi. Kuulostaako tutulta?
 
Moi! En tiedä osaanko antaa oikeaa vastausta mutta meillä 1v7kk ja meille sanottiin että 1-2 ikävuoden välissä ruokahalu vähenee, meillä myös söi lapsi todella hyvin 1ikävuoteen asti, mutta nyt menee viikossa joku päivä että tuntuu ettei sitten niin ei mikään mene ja saa ihmetellä että miten jaksaa ilman, että syö kunnolla! Tai sitten tankkaa kerran päivään kunnolla ja sitten menee loppupäivä ettei muuta kun maitopullon ottaa nukkumaan mennessä.. flunssakin tuntuu olevan aika tiukassa tänä syksynä, en osaa sanoa, mutta tällainen minulle tuli mieleen.... Tsemppiä syömiseen, kyllä se siitä! :hug:
 
no meillä on ollu vaikeuksia syömisen kaa aina mutta flunssassa ja kun hampaita pukkaa niin on toivotonta. Jos on limaa niin oksentaa helposti..viimeksi kun oli flunssassa poika oksensi päivän aikana 4-5 kertaa,sohvat,matot,vaatteet ja kaikki :/
Jos teilläkin syömättömyys johtuu flunssasta,kaikki varmaan maistuu pahalle!? Ja jos hampaitakin tulee niin ei välttämättä halua suuhun mitään..kyllä se siitä.
 
Meillä meni pari päivää niin, että poika itki syödessä (tai kun aloitettiin ruokailu) - ruokaa ei mennyt nimeksikään alas.

Parin päivän jälkeen vietiin lekuriin ja syyksi ilmeni korvatulehdus. Poika ei ollut vielä vuottakaan iältään tuolloin.
 

Yhteistyössä