1v 10kk miten nukkumaan?

Mein poika, vähän reilut 1v 10 kk kiipes pinnasängystä pois eli laitettiin jatkettavaan sänkyyn.
Samalla lopetti päiväunien nukkumisen rattaissa!
Eli millä ihmeellä saa ymmärtämään että sängyssä pysytään?
Joo joku voi sanoa että viemällä ekana iltana 70 kertaa, toisena tarvii enää muutaman. Mutta, tuntuu ottavan sen hauskana leikkinä. ...............
 
Meidän lapset vasta 1v5kk, mutta nukkuvat jo jatkettavissa sängyissä. Tosiaan pari ekaa iltaa piti palauttaa sinne sen muutaman kymmentä kertaa, mutta sen jälkeen ovat oppineet että sänkyyn mennään nukkumaan. Poika saattaa vielä iltaisin tulla kerran tai kaksi pois, mutta muuten jäävät itsekseen sänkyihin ja nukahtavat sinne.

Tässä tosiaan tuli se vastaus mitä "pelkäsitkin", mutta ainakin meillä se myös toimi. Vaikka myönnän että eka iltoina meinasi järki lähteä kun toiset ravasi pitkin taloa, toinen toiseen ja toinen toiseen suuntaan :D
 
Meillä siirryttiin jo 1,5 kk iässä pinnasängystä pois, kun pääsi sieltä alas.
Alussa tuli jatkettavasta sängystä koko ajan pois ja yöllä saattoi tulla useamman kerran meidän keskelle nukkumaan. Sinnikkäästi vietiin aina vesseli takaisin omaan sänkyyn.
Iltaramppailuun kokeiltiin sellaista, että sammutettiin valot ja jäätiin sängyn viereen istumaan yleensä n. 15 min, että poitsu nukahti. Jos yritti pois, niin sanottiin, että nyt nukutaan.
Tätä kesti 2-3 viikkoa ja se kannatti.

Nyt menee nukkumaan kun laitetaan, eikä tule sängystä pois. Ikää nyt 1v 9kk. Kärsivällisyyttä, se palkitaan :) .
 

Yhteistyössä