1v 8kk vaava hokee pimpa pipi

On siis Ollut nyt viion kefeksin antibioottikuurilla,pahan korvatulehduksen takia. Kun pesin illalla pyllyä huusi, pylly olikin aika kamalan näköinen (siis punainen ja pieniä näppyjä) kuivasin huolella ja rasvasin.
Sitten sanoi monta kertaa tuon Annun pimpa pipi. Mietinkin että voiko tuonikäisellä olla hiivatulehdus,jos kuinka sitä hoidetaan. Pimppa oli täynnä sellaista keltaisenvalkoista mönjää,jonka sitten pumpulitikuilla varovasti poistin.
Soitan neuvolaan huomenna,mutta ajattelin sitä odotelessa ajattelin "hyvääksikäyttää" palstamammoja :whistle:
 
lääkäri
Voi olla hiivatulehdus erityisesti jos ollut antibiootteja. Niitä hiivavoiteita voi käyttää, eli esim Canesten voide 2vk kuuri, eli hieman pidempi kuin esim kortisonirasvakuurit. Saa ilman reseptiä apteekista kun et mainitse että on vauvalle. Mutta ehkä on parempi kun käännyt neuvolan puoleen huomenna.
 
th-op
Toki voi olla pienälläkin hiivaa ja siltähän tuo kuulostaakin. Antibiootit ovat omiaan aiheuttamaan hiivatulehduksia... Käy näyttämässä lääkärille, mutta uskoisin, että rasvalla tuo hoitunee. Täkäläinen lääkäri määrää vastaavissa tilanteissa Dactacortia mitä saa ilman reseptiä apteekista.
 
äiti kolmelle
Ja meillä on käynyt myös niin että hiivaa ylläpiti kihomato-ongelma. Hiivaa hoidettiin ja hoidettiin, mutta lopullisesti siitä päästiin eroon vasta matolääkityksen avulla.
 

Yhteistyössä