1v syntymäpäivälahja, mikä hauska / turha??

Meillä on nyt 1v synttärit tulossa ja sukulaiset kyselee jo mitä lapset (tyttö ja poika kaksoset) toivovat!?
Haluisin vähän kysyää teiltä mitkä ovat olleet 1v lapsilla kivat ja turhat lelut tms.??

Kiitos jo etukäteen avusta :)
 
Sellanen mopo, josta saa istiunosan levitettyä eli toimii myös apuvälineenä kävelyn opettelussa. Ihan suosikki. Siinä on ääniä ja valoja myös. On ollu tosi mieleinen. Duplot on kans kiva, nuppipalapelit, kirjat... Riippuu vähän myös lasten mielenkiinnon kohteista. :)
 
Meillä esikoinen sai vajaa 4v. sitten 1v. lahjaksi Fisher Pricen pop-up jutun, hyvä ja kiva on ollu ja toimii vieläkin, nyt kuopuksen käytössä ollu jo vajaa 2v.
Potkuauto on aina kiva, palikkalatikko on myös hyvä ja kestävä.

Esikoinen sai joskus joululahjaksi sellaisen kirjan, jolla voi soittaa eri ääniä, mutta se hajosi parissas viikossa, joten ei ollu kovin hyvä juttu, nyt mietitään voisko sen heittää pois vai mitä sille tekisi.

Mutta parhaat lelut lapsille on aina tullu muista kuin varsinaisista lahjoista eli käärepaperit ja narut ja laatikot on ollu aina pop!
 
Meillä 1v juhlat vietettiin tossa muutamakuukausi sitten ja ihan POP lahjat olivat

-pikkuiset eläimet (niitä ihan oikean näkösiä, kovia)
-learn2play rollaattori, missä äänet jne.. ihan mahtava kävelyyn opetteluun
-palikkalaatikko
-pikkuauto (tykkää ihan hulluna kaikista pienistä jutuista muutenkin)
-Brion puupalikat
-nuken rattaat
-muovisia hedelmiä
-kuva kirja jossa selkeitä juttuja sanojen opetteluun

-Äitille mieluista oli tietty kivat vaatteet ja muutenkin tuli hyviä lahjoja
 
Yks todella hyvä lahja on sellanen piirustus matto, johon piirretään kynillä jotka täytetään vedellä. Br leluista löytyy. Meillä esikoinen sai lahjaksi ja nyt 2½ vuotiaana vieläkin tykkää siitä, kuopus 1v leikkii sillä kovasti myös. Siihen saa ostettua lisää kyniä ja sitten vaikka leimasimia.
On niin kätevä kun ei sotke..
 
paljon jo tossa olikin. Meillä rakennuspalikat ovat saaneet olla rauhassa, autot, pallot, muovieläimet ja kirjat ovat suosittuja. Nuppipalapelikausi tuli jonkin aikaa synttäreiden jälkeen mutta meni aika pian ohi. Fisher Pricen Little People -ukkelit ja autot ovat tosi kivoja ja kiinnostavat pitkään, etenkin koulubussi tuntuu olevan kaikkien lasten suosikki. Duploja voi pyytää sitten joululahjaksi, meillä tulivat ajankohtaisiksi 1,5-vuotiaana :)
 
No se on minusta kaikista tärkein, että valitsee sellaisen lelun, joka on oikean ikäiselle tarkoitettu. Meillä sukulaiset ovat aina ostaneet 1/2-1-v. vanhemmalle tarkoitettuja leluja "kun oli niin ihana" ja niistä ei ole ollut mitään hyötyä vielä silloin, vaan ovat aina odottaneet kaapissa, että lapsi kasvaa ja kiinnostuu niistä. Ainakin meidän kohdalla nimittäin noi valmistajien ikäsuositukset ovat pitäneet tosi hyvin paikkansa!
 

Yhteistyössä