1v.

Nukkuuko teidän 1 vuotiaat koko yön ilman kitinää?

Meillä tyttö kitisee ja on alkanut olla yöllä hereillä n.1h-2h ajan,alamme olla lopen uupuneita:'( vauva aikanakin nukkunut huonosti,mut ei koliikkia ole ollut. Nukkuu tällä hetkellä n.2,5-3h päikkärit onko liikaa ja tietysti seurustelua ja ulkoilu joka päivä.Mikä siis avuksi?
 
moni asia voi vaikuttaa. Vaiheita tulee ja menee, ei kannata lyödä haskoja tiskiin vaikka nyt tuntuu raskaalle. Pvunet voi vaikuttaa (unentarve vähenee) tai sitten moni muu seikka.. taitojen opettelu, hampaat jne jne :)
meillä on kausia riittänyt, nyt ehkä vasta tasottumassa :) Välillä nukkui kun tukki ja välillä heräili ja sitten taas nukkui. Nyt alkaa olla silleen seesteinen vaihe että yöt on tasaisia ja heräilemättömiä.
Voimia ja tsemppiä! Varmasti aika auttaa.
 
Onko teillä tutti käytössä?herääkö jos tutti putoaa suusta?
Meillä jollain lapsista oli tuota 1-2h välein heräilyä n 1v iässä ja se lakkas kun otin tutin pois.Siitä eteenpäin nukkui yöt hyvin ja rauhallisesti.
Vaikka kyllä sen tutin pois otto on kova juttu hermoille,niin lapsen kuin äidin,vois tuoda avun kyllä!
Tsemppiä kovasti teille kuitenkin ja toivottavasti pian alkaa yöt rauhoittua:hug:
 
elä vertaa muihin. mysteerikausia tulee ja menee. meillä ne kesti noin 2vkoa, sit taas palattiin entiseen. joo, miljoona syytä voi olla miks lapsi muuttaa käyttäytymistään. esim: Perhe-elämää: Outo käyttäytyminen.
jos itse alkaa väsyä ja muutenki kausi pitkittyy, kannattaa kokeilla jotain kikkoja. täältä löytyy muutamia: Perhe-elämää: Yli 1-vuotiaan nukkumisongelmat ja "siirtymäkaudet", Perhe-elämää: Noin 1-vuotiaan päivärutiini, Perhe-elämää: Taaperoikäisten nukkuminen. tsemiä! =)
 

Yhteistyössä