1v10kk ja heräilee öisin


nyt jo kuukauden ajan meidän tyttö on heräillyt öisin 4-6 kertaa huutaen, nukahtaa kyllä takaisn mutta voi taas tunnin päästä herätä huutamaan. kipeä ei ole, alleriasta ei johdu.
tyttö nukahtaa illalla omaan sänkyynsä klo 21 aikoihin, onko tämä iästä johtuvaa vai mikä voisi olla vialla? päivä unet nukkuu hyvin 1,5h.
Esikoinen on aina nukkunut hyvin, joten ei meillä ole koskaan ollut tälläistä ongelmaa :/

 
normaalia on. täälä sama homma. alko tossa 2kk sitten, nyt ollaan menossa jo plussan puolelle. eli joskus herää 3x joskus vaan kerran. huutaa kun susi mutta menee itte nukkumaan takas 5min päästä max. pointti on että ei mennä hyssytteleen. innostuu vaan enemmän huomattiin ja sillä saatiin huuto vähenemään.
se on ilmeisesti kun päivän aikana oppii paljon ja näkee kaikenlaista, se tulee uniin. en usko noin pienen näkevän painajaisia.
kyllä se siitä ajan kanssa. kuullostaa kliseeltä mutta se on totta. mäkin hypin seinille ekan kk että mikä hitto mättää, mutta se on vaan joku vaihe. monella on ollut sama. meijän mies nukkuu 19-07
siitä oli chatti siitä mun muistaakseni yölliset kauhukohtaukset nimeltään.
tsemiä
 
Moi säihky :wave:
Meidän neiti,joka on kuukauden nuorempi tekee samaa aina välillä ja tämä on kanssa alle kuukauden vanha juttu.Istuu sängyssä ja itkee,välillä rauhoittuu kun vain käy ovella kääntymässä,välillä vaatii vähän enemmän rauhoittelua.
Toivon kovasti että on ohimenevä vaihe,tämän pömpön kanssa alkaa yöllä nouseminen vähän häiritsemään.
 
meillä muuten sama juttu mutta on heräillyt jo 2kk:sta asti kun oli sairaalassa kuukauden.eli siis meidän poika on nyt 1v.alkaa olla vhän rankkaa herätä joka yö 4-5 kertaa.hän myös istuu sängyssä ja itkee.ja tämä rytmi toistuu aina samaan kellon aikaan.unikoulua on yritetty neuvolan ohjeiden mukaan mutta ei auta.poika on päivisin niin kiltti ja syö todella hyvin.esikoinen nukkui 1kk ikäisestä asti joka yö ja heräsi aamulla 6vasta syömään.kertokaa neuvoja miten olette saaneet taaperot nukkumaan yön yli. :heart:
 
Pauppiliini harmaana
Meillä 1 v 5 kk tyttö heräillyt viikon verran pitkin yötä, nousee seisomaan sängynpäätyyn ja itkee, rauhoittuu, kun mennään paikalle. Välillä herää vaan 3 krt, yleensä tytön huoneessa saa käydä n. 5 krt. Itse alan olla jo aika poikki :( Mistä lie johtuu, kiivaasta puheenkehityksestä, vai tarkistaako ettei ole yksin :/ Lohduttaa kuulla, että muutkin kärsii samasta :hug:
 

Yhteistyössä