1v2kk päiväunet

Meillä samanikänen..
Yöllä nukkuu sen 11-12 tuntia, joskus ylikin ja päivällä hyvä jos pään saan tyynyyn.. Eli tosi hankalat unet on.. :( Toivottavasti jossain vaiheessa taas helpottaa.. sillä pari kk sitten poika saatto nukkua 3-3½h päikkärit.. Nyt tosiaan hyvä jos 1h.. :)

Voimia teillekin.. :)
 
Meillä tyttö 1v2kk nukkuu yöllä 11-12h ja päivällä 0,5-1,5h. Huomaa kyllä jos joskus satunnaisesti nukkuu päivällä esim. yhdet kunnon kolmen tunnin unet, että on sitten paljon energisempi ja tyytyväisempi. Kyllä munkin mielestä tässä iässä tarttis vielä nukkua ainakin 2-3h päiväunia.
 
Meillä yöunet ovat pitkät 20.30 - 7.00, mutta päiväunet maksimissaan 1 h :(
Ihan sama missä ja miten yritän nukuttaa niin pidempään ei nuku ja ilta on sitten vaikea pitää tyttöä hereillä edes kasiin saakka. Jos nukahtaa alkuillasta, niin puoli tuntia olen antanut nukkua ja sitten herätellyt että saisin yöunille edes jokseenkin säälliseen aikaan.
Tosi hankalaa, tarvitsisi ihan selkeästi pidempiä unia mutta sitä varten pitäisi ilmeisesti olla äänieristetty huone :LOL:
 
tanja
Meillä neiti 1v2kk nukkuu 10-12h yöunia (joskus hyvinkin katkonaisia) ja päivällä vetelee 2-3h, mutta normaalisti k uitenkin sen 2h. Jos on hyvinkin rikkinäinen yö niin nukkuu sen kolme tuntia.
 
Juu meillä nukutaan kanssa pitkät yö unet eli 12h..
Sit vähän aika sitten saattoivat nukkua vielä 3-4h päikkäreitä ja joskus nukahtivat iltapäivälläkin½ tunniksi..mutta nyt ihan lähiaikoina ovat nukkuneet vaan yhet päikkärit ja yleensä kestää n1-2½h
Ja hyvin jaksavat.. =)
 

Yhteistyössä